Τετάρτη , 29 Νοεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Διακοπή ρεύματος λόγω μεγάλης έκρηξης και φωτιάς στη Μάκρη του Δήμου Μακρακώμης

Διακοπή ρεύματος στον Δήμο Μακρακώμης

Μακρακώμη  και Μάκρη  και  άλλα γειτονικά χωριά βρίσκονται με ολική διακοπή ρεύματος από τα ξημερώματα (02:35) της Δευτέρας 11/1/2021,  καθώς υπήρξε μεγάλη έκρηξη και φωτιά στο δρόμο προς τη Μάκρη.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι  βλάβες στη ΔΕΗ απο τον Αντιδήμαρχο κ. Πάνο Κοντογεώργο όπου  σε τρία λεπτά τον πήραν από την Λαμία και τους έδωσε οδηγίες που είδε την φωτιά και την έκρηξη.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, λόγω δυνατού αέρα,  έσπασε λεύκα στην περιοχή “Τσαιρια” στην Μακρακώμη  που  είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν καλώδια της ΔΕΗ και να προκληθεί το πρόβλημα. Μέσα στην νύχτα το συνεργείο της Μακρακώμης κατάφερε και έδωσε ρεύμα σε Μάκρη, Πλατύστομο,   Ν. Γιανννιτσού,  Π. Γιανννιτσού και  Πάππα καθώς και  σε ένα μικρό τμήμα της Μακρακώμης, προς τις εργατικές κατοικίες. Συνεργείο από Λαμία (εργολάβος) με γερανό  και κατάλληλο εξοπλισμό από στιγμή σε στιγμή θα βρίσκεται στην Μακρακώμη και αναμένεται κατά τις ώρα 10.00 να αποκατασταθεί η όποια βλάβη και να έχει ρεύμα όλη την Μακρακώμη και  την Τσούκα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Επενδυτικό ενδιαφέρον για logistics στους κόμβους του βορείου τμήματος του Ε-65

Ζωηρό επενδυτικό ενδιαφέρον καταγράφεται στην περιοχή μας και κυρίως στους κόμβους του βορείου τμήματος του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *