Τρίτη , 6 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμαρχος Λαμιέων: ” Τρέχουμε όλοι …..σε ρυθμούς Ράλι” – Εργασίες στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 20/4/2021  ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Θύμιος  Καραΐσκος στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας,  μαζί με τους Αντιδημάρχους Κώστα Σταυρογιάννη, Κώστα Μουστάκα και Παναγιώτη Φώσκολο και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Τάκη Συλεούνη.

“Οι εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, ήταν και είναι για μας μεγάλο στοίχημα, σε σχέση και με το Ράλι Ακρόπολις. Ξεκινήσαμε από τον Ιανουάριο, αναβαθμίζοντας τους εξωτερικούς χώρους και σταματώντας την εγκατάλειψη του χώρου της Έκθεσης.
Από την επομένη στιγμή της ανακοίνωσης της διεξαγωγής του «Ράλι Ακρόπολις» στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με κέντρο αγώνα στη Λαμία, ξεκινήσαμε εργασίες με τα συνεργεία του Δήμου μας και βάζουμε τον κυρίως χώρο της Έκθεσης ξανά σε χρήση για να φιλοξενηθεί το service park των αυτοκινήτων και των πληρωμάτων. Το Ράλι για όλους μας ξεκίνησε. Μαζί και η όμορφη πρόκληση.” δήλωσε ο Δήμαρχος σχετικά με τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.


Και υπογραμμίζει: “Είμαστε υποχρεωμένοι να βαδίσουμε στα δύσκολα. Άλλωστε από την αρχή είχαμε επιλέξει το δύσκολο δρόμο. Θα δώσουμε όμως όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας, ότι αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία αυτής της διοργάνωσης. Παράλληλα είναι και μια ευκαιρία για την αναγέννηση του τόσο σημαντικού αυτού χώρου της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Σημαντικού για τη Λαμία και την ιστορία της, αλλά και για την ανάπτυξη της πόλης.
Για μας είναι η αρχή και αποτελεί προτεραιότητα μας η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, να γίνει και πάλι αναπτυξιακός πυλώνας για τον τόπο μας.”


 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Ξεκίνησε η πορεία στο κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου στο κέντρο της Αθήνας. Πλήθος διαδηλωτών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *