Τρίτη , 26 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμαρχος Λοκρών Θ. Ζεκεντές: “Με συνέπεια συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις ανάδειξης και βελτίωσης των κοινόχρηστων χώρων στο Δήμο Λοκρών”

Ο Δήμαρχος Λοκρών και εκ νέου υποψήφιος κ. Θανάσης Ζεκεντές ενημερώνει για την ανάδειξη και βελτίωση των κοινόχρηστων χώρων στο Δήμο Λοκρών, που όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, η νυν Δημοτική Αρχή εργάζεται με συνέπεια με παρεμβάσεις για να βελτιώνεται συνεχώς η καθημερινότητα των δημοτών.

 

“Η δημοτική αρχή με συνέπεια συνεχίζει να στηρίζει τις παρεμβάσεις ανάδειξης και βελτίωσης των κοινόχρηστων χώρων στο Δήμο Λοκρών.

Η παραλία της Σουβάλας στην Αρκίτσα αποτελεί ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία στο Δήμο μας με σημαντική επισκεψιμότητα την καλοκαιρινή περίοδο.

Ήδη ξεκίνησε η επέκταση του πεζοδρομίου στον παραλιακό δρόμο για την καλύτερη δυνατή προσβασιμότητα των πολιτών και έγινε αντικατάσταση σε παλιά επίγεια φωτιστικά που είχαν φθαρεί και ήταν επικίνδυνα με νέα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να κάνουμε πιο προσβάσιμες και καλά φωτιζόμενες τις παραλιακές περιοχές του Δήμου Λοκρών.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Προσφυγή Μαμάκου κατά Καλογιάννη για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις στις πλημμύρες

Για πρώτη φορά στα χρονικά συγκροτείται η αρμόδια επιτροπή πριν τις εκλογές! Προσφυγή στην Επιτροπή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *