Σάββατο , 25 Ιουνίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: “Εκκρεμότητες ετών, που επιβάρυναν οικονομικά τον Δήμο, επιτέλους κλείνουν”

Αποσύρονται δημοτικά οχήματα από τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

Αναφέρει συγκεκριμένα ο Δήμος:

“Εκκρεμότητες ετών, που επιβάρυναν οικονομικά τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, επιτέλους κλείνουν.

Πέντε (5) δημοτικά οχήματα και συγκεκριμένα δύο (2) απορριμματοφόρα και τρία (3) φορτηγά, τα οποία βρίσκονταν σε ακινησία για πάνω από δέκα χρόνια, μετά από ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για οριστική διαγραφή τους και παρόλη την τεράστια γραφειοκρατία που ακολούθησε, τελικά αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία και παραδόθηκαν στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (ΟΔΔΥ).

Τα παραπάνω οχήματα είχαν κριθεί προ πολλού ακατάλληλα για χρήση. Παρέμεναν, όμως, σε αχρηστία καταλαμβάνοντας περιττό χώρο σε αποθήκες του Δήμου και επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό, αφού τα τέλη κυκλοφορίας τους πληρώνονταν κανονικά.

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα ηνία του Δήμου, στόχος μας ήταν το νοικοκύρεμα και η επίλυση προβλημάτων που χρονίζουν. Από τα απλούστερα έως τα πιο πολύπλοκα, με επιμονή και σκληρή δουλειά, βρίσκουμε λύσεις, ικανοποιούμε πάγια αιτήματα, αλλάζουμε την εικόνα μας και βελτιώνουμε τα οικονομικά μεγέθη.”

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νοσοκομείο Λαμίας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συνεργασία με δύο Παιδιάτρους

Η ανακοίνωση-πρόσκληση από το Νοσοκομείο Λαμάις για την στελέχωση της Παιδιατρικής Κλινικής Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *