Σάββατο , 1 Απριλίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Κατασκευή πλατείας στο Παλαιοχώρι Δωριέων

Ξεκίνησε η διαδικασία εκπόνησης μελέτης για την κατασκευή πλατείας στο Παλαιοχώρι Δωριέων

Ενημερώνει σχετικά ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας

“Η κατασκευή πλατείας στο Παλαιοχώρι Δωριέων ήταν μία από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, για την υλοποίηση της οποίας εργαστήκαμε σκληρά, μέχρι να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την αγορά δύο όμορων οικοπέδων, μετά από εισήγηση του Προέδρου της Κοινότητας.

Οι ενέργειές μας όμως δεν σταματούν εδώ, αφού ο δρόμος μέχρι την ολοκλήρωση της πλατείας είναι ακόμη μακρύς και θα επιτευχθεί μόνο με συστηματική και σωστή δουλειά, κάτι που ούτως ή άλλως πράττουμε πάντοτε, σε κάθε μας βήμα.

Έφτασε η σειρά της εκπόνησης σχετικής μελέτης με τις εργασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα σχέδια τέθηκαν επί τάπητος και αμέσως μόλις έχουμε στα χέρια μας την μελέτη ολοκληρωμένη, θα μπορέσουμε να αναζητήσουμε χρηματοδοτικά εργαλεία, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή της πλατείας.

Ένας ενιαίος χώρος σε κεντρικότατο σημείο, αφού βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία, την παιδική χαρά, το ιατρείο και τη βιβλιοθήκη, πρόκειται να μετατραπεί σε πλατεία κόσμημα για το χωριό και τους κατοίκους του, που επί σειρά ετών στερήθηκαν ένα βασικό κομμάτι στην καθημερινότητά τους.

Δεσμεύσεις που γίνονται πράξη, όνειρα που γίνονται πραγματικότητα, αιτήματα χρόνων που ικανοποιούνται. Κοινός παρονομαστής σε όλα η σκληρή δουλειά, η διάθεση για προσφορά και η συνεργασία. Στοιχεία που διαθέτει στο σύνολό της η Δημοτική μας Αρχή και αποτελούν τη βάση κάθε μας ενέργειας.”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τεράστια νίκη για τον ΠΑΣ Λαμία εκτός έδρας!!!

Διεξήχθη η 2η αγωνιστική  των  playouts όπου η Λαμία διεκδικεί την παραμονή της στην Super …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *