Κυριακή , 10 Δεκεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: “Οδηγίες για τη διαχείριση των απορριμμάτων”

Ενημερώνει σχετικά η Δήμαρχος  του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας κα Αθανασία Στιβακτή για την διαχείριση των απορριμμάτων:

“Η εξέλιξη της πανδημίας και η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στο σύνολο της χώρας έφερε ως αποτέλεσμα μία δεύτερη καραντίνα.

Όπως στο πρώτο lockdown, έτσι και τώρα, οι υπάλληλοι του Δήμου μας και κυρίως οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα θα βρίσκονται ανελιπώς στην πρώτη γραμμή. Σε καθημερινή βάση θα δίνουν τη δική τους μάχη, υπό συνθήκες αντίξοες, μεριμνώντας για την προάσπιση της υγείας μας και τους είμαστε ευγνώμονες γι’αυτό.

Ας σεβαστούμε και ας υποβοηθήσουμε το σημαντικό έργο τους τηρώντας για όλο το διάστημα της καραντίνας τις ακόλουθες οδηγίες:
▶️ Φροντίζουμε να βγάζουμε τα απορρίμματά μας το βράδυ σε καλά δεμένες σακούλες.
▶️Τοποθετούμε τις σακούλες μόνο εντός των κάδων απορριμμάτων και κλείνουμε το καπάκι του κάδου. Αν ο κάδος έχει γεμίσει βρίσκουμε κάποιον παρακείμενο.
▶️Δεν πετάμε ογκώδη αντικείμενα (π.χ. έπιπλα, στρώματα), κλαδέματα ή απόβλητα κατασκευών στους δρόμους ή έξω από τους κάδους, παρά μόνο αν έχει προηγηθεί συνεννόηση με τον Δήμο για την παραλαβή τους.
▶️Συνεχίζουμε κανονικά την ανακύκλωση.
Δεν ανακυκλώνουμε τον κορωνοϊό! Γάντια, μάσκες και μαντηλάκια μιας χρήσης ΔΕΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΔΟ ΜΟΝΟ! Ούτε στους δρόμους, ούτε στις αποχετεύσεις, ούτε στους μπλε κάδους.

Η προστασία της δημόσιας υγείας είναι ευθύνη όλων μας! Μόνο με ενότητα, αλληλεγγύη και συνεργασία θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις της πανδημίας και να αναχαιτίσουμε την πορεία του Covid-19. Όλοι μαζί για ένα Δήμο καθαρό και ασφαλή!”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γ. Οικονόμου: Συγχαρητήρια στην Αστυνομία – Πολύ γρήγορα συνελήφθη ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 31χρονου αστυνομικού

Ανάρτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου: “Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ., που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *