Τετάρτη , 29 Νοεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Παραδόθηκαν τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες του Δήμου Παλαμά

 

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας, όπως ενημερώνει,  προχώρησε σε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να σταλούν ως ενίσχυση στους πλημμυροπαθείς.

Η ανταπόκριση δημοτών και συλλόγων υπήρξε άμεση και εχθές, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, ένα φορτηγό και ένα αγροτικό του Δήμου μας ταξίδεψαν, γεμάτα προϊόντα και αγάπη, μέχρι τον πληγέντα Δήμο Παλαμά, όπου και παραδώσαμε τρόφιμα, νερά, φάρμακα, καθαριστικά, βρεφικά είδη, ρουχισμό και κλινοσκεπάσματα. Όλα τα είδη πρώτης ανάγκης θα διαχωριστούν από τον Δήμο Παλαμά και θα σταλούν σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε περιοχής.

Η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο φαίνεται στις δύσκολες στιγμές, εκεί που η ανάγκη δεν χωράει δεύτερες σκέψεις, συμφέροντα ή διαχωρισμούς.

“Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες, τους Συλλόγους και Φορείς του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας για την ανθρωπιά και έμπρακτη συμπαράστασή τους.  Ο Δήμος μας έχει αποδείξει πολλές φορές το ανθρώπινο πρόσωπό του και αισθανόμαστε ευγνώμονες, όταν οι προσπάθειές μας για βοήθεια προς τον συνάνθρωπο έχουν θετικό αντίκτυπο και στους δημότες μας, που στέκονται πάντοτε αρωγοί. Ακόμη και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία! Ας το θυμόμαστε όλοι και ας ευχηθούμε την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών.” καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Δήμος.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στη Λαμία η Τιμία Κάρα του Αγίου Νικηφόρου

Η Τιμία Κάρα του Αγίου Νικηφόρου του Ομολογητού σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας Με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *