Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Ψήφιση Προϋπολογισμού για το 2023 και κοπή Βασιλόπιτας

Ψήφιση Προϋπολογισμού για το 2023 και κοπή Βασιλόπιτας, σε θετικό κλίμα, περιλάμβανε η πρώτη για το νέο έτος, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας, “σε σύνολο 22 από 27 ψηφισάντων, αφού είχαμε 5 απουσίες, ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, λαμβάνονοντας μία μόνο αρνητική ψήφο και 21 υπέρ.

Γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας ικανοποιεί, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου έφτασε προς ψήφιση στο ΔΣ προϋπολογισμός τέτοιου ύψους και συγκεκριμένα 24.238.113,48€, ισοσκελισμένος, που να συμπεριλαμβάνει το σύνολο σχεδόν του Τεχνικού Προγράμματος!

Ένας προϋπολογισμός που αντικατοπτρίζει το νοικοκύρεμα του Δήμου μας, τη σκληρή δουλειά, τη συνέπεια, τη σταθερότητα και τη συνεργασία που μας διέπει ως Δημοτική Αρχή. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη Διοίκηση του τόπου μας οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε, προγραμματίσαμε, δεσμευτήκαμε. Σήμερα, παρά τις όποιες αντικειμενικές δυσκολίες και οικονομικές δυσχέρειες, βλέπουμε τους κόπους μας να ανταμείβονται και τα όνειρά μας να πραγματοποιούνται και αισθανόμαστε υπερήφανοι μα και δυνατοί, έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε νέα πρόκληση.”

Και συνεχίζει:

“Η πρώτη συνεδρίαση του έτους ξεκίνησε με την κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας.

Την πίτα ευλόγησε ο Πατέρας Ευάγγελος Τσαπρούνης, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά, ενώ το φλουρί έτυχε ο νέος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτήρης Κουτρομάνος. Εμείς μένει μόνο να του ευχηθούμε υγεία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, που συμπληρώνουν μία ομάδα αποτελεσματική και ενωμένη, με στόχους και αγάπη για τον τόπο της.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συνελήφθη ο Πέτρος Τατσόπουλος

Αργά το βράδυ της Δευτέρας 30/1/2023 συνελήφθη από Αστυνομικούς ο  συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *