Σάββατο , 1 Οκτωβρίου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Δήμος Καμένων Βούρλων: Αναβάθμιση όλων των παιδικών χαρών, προϋπολογισμού πάνω από 289.000€

Η ενημέρωση από τον Δήμαρχο Δήμου Καμένων Βούρλων κ. Γιάννη Συκιώτη σχετικά με την αναβάθμιση όλων των παιδικών χαρών σε όλο το Δήμο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Να σημειωθεί πρόκειται για ένα έργο που οι δημότες το περιμένουν να υλοποιηθεί προκειμένου τα παιδιά να έχουν ένα σύγχρονο και ασφαλή χώρο για να παίζουν.

Αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Συκιώτης:

“Άλλο ένα έργο παίρνει το δρόμο της υλοποίησης. Μετά την υπογραφή της σύμβασης με το νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “ΒΟΡΒΙΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.”, ξεκινά οι αναβάθμιση των παιδικών χαρών σε όλο σχεδόν το Δήμο Καμένων Βούρλων.

Το έργο τελικού συνολικού προϋπολογισμού 289.313,08 €, έχει ως αντικείμενο την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού σε έξι παιδικές χάρες του Δήμου μας, με στόχο την κάλυψη των αναγκών και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της ψυχαγωγίας ανηλίκων, καθώς και τη συμμόρφωση των παιδικών χαρών με την ισχύουσα νομοθεσία, όπου καθορίζονται οι προϋποθέσεις και οι τεχνικές προδιαγραφές για την κατασκευή και λειτουργία των παιδικών χαρών. Οι παιδικές χαρές του Δήμου Καμένων Βούρλων στις οποίες θα γίνουν οι παρεμβάσεις είναι: του Αγίου Κωνσταντίνου, των Καμένων Βούρλων, του Ρεγγινίου, του Μώλου, του Αγίου Σεραφείμ και του Καινουρίου.
Βασικό μέλημά μας, είναι πρωτίστως η ασφάλεια των μικρών δημοτών μας, οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής, θα έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγούνται σε χώρους αξιοπρεπείς, καθαρούς και πάνω από όλα ακίνδυνους για τη σωματική τους ακεραιότητα.
Προφανώς σε κανέναν δεν άρεσε η εικόνα των κλειστών και έρημων παιδικών χαρών, καθώς επιθυμία μας είναι οι χώροι αυτοί να αποτελέσουν χώρους χαράς και αναψυχής μικρών και μεγάλων.
Στοίχημα για την παράταξή μας και εμένα προσωπικά, είναι η αισθητική αναβάθμιση του Δήμου και η δημιουργία χώρων πολιτισμού και αναψυχής, για όλους τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες μας, για τους οποίους θέλουμε να αποτελούμε πόλο έλξης.
Συνεχίζουμε πιστοί στο όραμά μας και τις δεσμεύσεις, που γίνονται πράξη.”

 

Καμένα Βούρλα 2/6/2021
Ο Δήμαρχος
Ιωάννης Συκιώτης

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στυλίδα: Εκδήλωση για την ολοκλήρωση της διαβούλευσης πρόσκλησης LEADER, παρουσία Υπουργών

Με οικοδεσπότη τον Δήμο Στυλίδας και στο πλαίσιο της λειτουργίας του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου, η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *