Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Καμένων Βούρλων: Έργα, προγραμματισμός προσλήψεων και προμήθειες στα θέματα στην Οικονομική Επιτροπή [22/3]

Διαβάστε την πρόσκληση και τα θέματα της συνεδρίασης:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλείσθε να συµµετέχετε στην δια περιφοράς τακτική συνεδρίαση της Οικονοµικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί, στις 22 Μαρτίου 2021, ηµέρα ∆ευτέρα και από ώρα 12.30 µ.µ. έως 13.30 µ.µ., για να συζητήσουµε και λάβουµε απόφαση στα παρακάτω θέµατα της ηµερήσιας διάταξης.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ∆ΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (υπόθεση «ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α. Ε.»)

2. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (ποινική υπόθεση ασφάλειας εργαζοµένων)

3. Ορισµός επιτροπής διερεύνησης τιµών για την πρόσκληση ΑΤ08 µε τίτλο «Smart cities, ευφυείς εφαρµογές, συστήµατα και πλατφόρµες για την ασφάλεια, υγεία – πρόνοια, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, εκπαίδευση – πολιτισµό – τουρισµό και περιβάλλον, δράσεις και µέτρα πολιτικής προστασίας, προστασίας της δηµόσιας υγείας και του πληθυσµού από την εξάπλωση της πανδηµίας του κορωνοϊού COVID-19»

4. Προγραµµατισµός προσλήψεων προσωπικού µε σχέση εργασίας Ι.∆.Ο.Χ. για
την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα για το έτος 2021 , διάρκειας έως
οκτώ (8) µηνών, σύµφωνα µε το (άρθρο 48 του ν.4325/2015)

5. Έγκριση πρακτικού εξέτασης δικαιολογητικών κατακύρωσης της επιτροπής διαγωνισµού για τη «Συντήρηση υλικού, λογισµικού, δικτύων και εργασίες µηχανογραφικής επεξεργασίας δεδοµένων»

6. Έγκριση πρακτικού εξέτασης δικαιολογητικών κατακύρωσης της επιτροπής διαγωνισµού για την «Προµήθεια εφαρµογών, αναλωσίµων, ανταλλακτικών και εξοπλισµού µηχανογράφησης»

7. Έγκριση 1ου και 2ου πρακτικού επιτροπής διενέργειας διαγωνισµού για την «Προµήθεια υγρών καυσίµων και λιπαντικών για τον ∆ήµο Καµένων Βούρλων και τα Νοµικά του Πρόσωπα»

8. Τροποποίηση της αρχικής χάραξης όδευσης του αγωγού που αφορά στο έργο µε τίτλο «Αντικατάσταση  Αγωγών Ακαθάρτων ∆ήµου Καµένων Βούρλων»

Ο Πρόεδρος

Συκιώτης Ιωάννης

 

Σε εφαρµογή των νέων προληπτικών µέτρων για την προστασία της δηµόσιας υγείας, ανακοινώνεται ότι για λόγους πρόληψης και προστασίας της δηµόσιας υγείας, σύµφωνα µε την αριθµ. 426 εγκύκλιο (Α∆Α: 6ΩΚΛ46ΜΤΛ6-Υ∆4), η συνεδρίαση της Οικονοµικής Επιτροπής της ∆ευτέρα 22-3- 2021, θα διεξαχθεί δια περιφοράς. Μέχρι την ώρα λήξης της δια περιφοράς συνεδρίασης, τα µέλη της Οικονοµικής Επιτροπής θα µπορούν να ψηφίσουν τα θέµατα της ηµερήσιας διάταξης, µέσω τηλεφώνου στο 2235350037 (Χονδροδήµου Λουκία, Γραµµατεία Οικονοµικής Επιτροπής) και µε το ηλεκτρονικό ταχυδροµείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: lxondrodimou@mwlos.gr και από ώρα 12:30 µ.µ. έως 13.30 µ.µ.

Μετά το πέρας της ώρα λήξης, καµία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Τα δρομολόγια των κινητών Αστυνομικών μονάδων έως 12/2

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα από 6 έως 12-02-2023 Ανακοινώνεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *