Δήμος Λαμιέων: Αγιασμοί στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς για τη νέα σχολική χρονιά

Με τις καθιερωμένες τελετές αγιασμού ξεκίνησε επίσημα η νέα σχολική χρονιά στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Λαμιέων.

Στις τελετές το παρών έδωσε, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Εξυπηρέτησης Πολιτών, Κωνσταντίνος Ψειρόπουλος, ο οποίος αντάλλαξε ευχές με το εκπαιδευτικό προσωπικό, τα παιδιά και τους γονείς.

Στον χαιρετισμό του, ο Αντιδήμαρχος ευχήθηκε υγεία, δύναμη και πολλά παιδικά χαμόγελα, υπογραμμίζοντας ότι κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι η διασφάλιση ενός φιλόξενου και ζεστού περιβάλλοντος για κάθε παιδί.

Παράλληλα, ο κ. Ψειρόπουλος επεσήμανε τη σταθερή δέσμευση του Δήμου Λαμιέων για την έμπρακτη ενίσχυση όλων των δομών, θέτοντας ως προτεραιότητα την παροχή ποιοτικής προσχολικής αγωγής και την υποδειγματική λειτουργία των παιδικών και των βρεφονηπιακών σταθμών μας.

 

Δες επίσης

4 προσλήψεις στον Δήμο Λοκρών

Πρόσληψη συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων με 2μηνη σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ – Αιτήσεις έως 26/10/2026 Η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *