Δευτέρα , 5 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Λαμιέων: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Κώστας Κερπινιώτης

 

Διαβάστε την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Κερπινιώτης  γνωστοποίησε την αποχώρηση του από την παράταξη «ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ» του Θύμιου Καραΐσκου. 

Με επιστολή την οποία  κατέθεσε κατά την διάρκεια της σημερινής (10/5/2023) συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Λαμιέων έκανε γνωστή την ανεξαρτητοποίηση του.

Κάνει λόγο μεταξύ άλλων για διαφωνία με επιλογές της δημοτικής αρχής και ότι έχει ενημερώσει τον Δήμαρχο για πρακτικές που εμπόδιζαν την λειτουργία του ως Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τα Κοιμητήρια ενώ  ξεκαθαρίζει ότι θα παραμείνει ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος συναισθανόμενος την υποχρέωση απέναντι στους δημότες και ψηφοφόρους του.

Η επιστολή του κ. Κώστα Κερπινιώτη:

“Κύριε πρόεδρε

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφαση μου να ανεξαρτητοποιηθώ από την δημοτική παράταξη «Περήφανη Πόλη» στην οποία είναι επικεφαλής ο δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραϊσκος. Εδώ και αρκετό καιρό, έχω διαφωνήσει με επιλογές της δημοτικής αρχής και έχω ενημερώσει τον δήμαρχο για πρακτικές που εμπόδιζαν την λειτουργία μου ως Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τα Κοιμητήρια. Μέχρι τώρα με γνώμονα πάντα το καλό του δημότη και γενικότερα του συνόλου, πάντα παραμέριζα τα δικά μου προβλήματα και έκανα ό,τι μπορούσα για να φέρνω εις πέρας την αποστολή μου και κατά γενική ομολογία τα Κοιμητήρια μας έγιναν πρότυπα για όλη την Περιφερειακή Ενότητα.

Αυτό μάλλον ενοχλούσε παρά χαροποιούσε κάποιους «συναδέλφους». Κάπως έτσι η παραίτησή μου τον περασμένο Δεκέμβριο από την συγκεκριμένη θέση ήρθε αναπόφευκτα καθώς μόνο ως συνεργάτης και συνοδοιπόρος δεν αντιμετωπιζόμουνα.

Στους τελευταίους τέσσερις μήνες από τη θέση του απλού δημοτικού συμβούλου παρατήρησα και πάλι συμπεριφορές που δεν συνάδουν κατά την άποψή μου με την αρχική διακήρυξη της «Περήφανης Πόλης» . Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι μέλος της συγκεκριμένης παράταξης και αυτοδίκαια απομακρύνομαι από τις θέσεις ευθύνης που μου είχαν ανατεθεί ως μέλος της.

Στη διάθεση επίσης του ΔΣ της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Παρέμβαση» βρίσκεται και η παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου της. Ευτύχησα ωστόσο να δω τα άξια στελέχη του «Βοήθεια στο σπίτι» να αποκτούν μόνιμη θέση αφού κάλυπταν επί πολλά έτη πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Τέλος μετά από πολλή σκέψη δηλώνω ότι θα παραμείνω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος συναισθανόμενος την υποχρέωση που έχω αναλάβει έναντι όσων με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και για όσους στην πορεία υποστήριξαν τα πιστεύω μου και έγιναν κι εκείνοι συνοδοιπόροι για έναν καλύτερο Δήμο.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Κερπινιώτης

Δημοτικός Σύμβουλος

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

kids festival -Όμορφες στιγμές παιχνιδιού, χαράς και ξενοιασιάς για τα παιδιά στην Ιτέα, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Ενημερωτικό δελτίο από το Δήμο Δελφών Όμορφες στιγμές παιχνιδιού, χαράς και ξενοιασιάς για τα παιδιά, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *