Κυριακή , 10 Δεκεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Λαμιέων: Ένα ακόμη απορριμματοφόρο νέας τεχνολογίας

Ενισχύεται και άλλο ο στόλος των απορριμματοφόρων στον Δήμο Λαμιέων

Όπως γνωστοποιεί ο Δήμος Λαμιέων, παρελήφθη σήμερα ένα ακόμη απορριμματοφόρο νέας τεχνολογίας, φιλικής προς το περιβάλλον, συνεχίζοντας την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του στόλου οχημάτων του Δήμου.

Η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με την ενεργειακή κρίση επιτάσσουν την προμήθεια σύγχρονων οχημάτων, ικανών να προσφέρουν συνεχώς βελτιούμενες υπηρεσίες στους δημότες, μεγαλύτερη ασφάλεια στο προσωπικό του Δήμου και μειωμένο κόστος λειτουργίας με τη χρήση καυσίμου φυσικού αερίου.

Σημειώνεται, ότι μόλις πριν λίγο καιρό, ο Δήμος Λαμιέων παρέλαβε ένα ακόμη όχημα αποκομιδής, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένονται τρία νέα απορριμματοφόρα και μια υδροφόρα.

Η δαπάνη αγοράς καλύπτεται από πόρους και χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε σχετικά :

«…Ο τομέας Καθαριότητας αποτελεί προτεραιότητα μας, καθώς αφορά τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε στην ενίσχυση του τομέα Καθαριότητας με νέα απορριμματοφόρα, με βασικό στόχο να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες καθαριότητας.

Με σχέδιο, επιμονή και σκληρή δουλειά θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, προκειμένου να αλλάξουμε προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης μας.

Θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τους συνεργάτες, αλλά και τους ανθρώπους της καθαριότητας που εργάζονται για την πόλη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, γιορτές και αργίες.

Είναι οι άνθρωποι που μας λένε την πρώτη καλημέρα, με όλες τις καιρικές συνθήκες, για να παρέχουν υπηρεσίες σε όλους μας, για να είναι η πόλη καθαρή, φιλική και φιλόξενη…».

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα θα καταβληθούν 11 έως 15 Δεκεμβρίου 2023

  Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 11 – 15 Δεκεμβρίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *