Breaking News

Δήμος Λαμιέων: Η απόφαση για τα σχολεία την Τετάρτη 17/2

Ανακοίνωση για διακοπή λειτουργίας σχολικών μονάδων για Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021.

Με σχετικές αποφάσεις του Δημάρχου Λαμιέων, μετά από συνεννόηση με τους Προϊσταμένους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, αποφασίστηκε η διακοπή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, που λειτουργούν στα όρια του Δήμου Λαμιέων, για τη Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021.

Η διακοπή της λειτουργίας των εν λόγω σχολικών μονάδων κρίθηκε επιβεβλημένη, λόγω του έντονου ψύχους, των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που επικρατούν στο Δήμο μας, σε συνδυασμό με την ανάγκη να μην υπάρξουν παρεκκλίσεις στην πιστή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας covid-19.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Παράλληλα σας ενημερώνουμε, ότι με βάση τις ισχύουσες προβλέψεις για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, το σύνολο των σχολικών μονάδων θα λειτουργήσουν κανονικά από την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 .

 

 

 

Δες επίσης

Ν. Δένδιας από Λαμία: Σημαντικό θεσμικό ορόσημο η κατάταξη των πρώτων εθελόντριων γυναικών στρατιωτών

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας για την επίσκεψη του στο ΚΕΝ/ΚΕΥΠ Λαμίας Όπως ενημερώσαμε νωρίτερα, ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *