Τετάρτη , 8 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Λαμιέων και 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας διαδικτυακά με τον ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα

O Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τη  δράση της  ΓΓΑ  «ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ»  και το 3ο Δημοτικό  Σχολείο Λαμίας  συμμετέχουν  ενεργά,  υποδεχόμενοι διαδικτυακά τον Ολυμπιονίκη μας  Πύρρο Δήμα, υψώνοντας  Λευκή Κάρτα ! #WhiteCard

Σήμερα 6 Απριλίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη στον πλανήτη.

Συγκεκριμένα,  Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τη δράση της ΓΓΑ «ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ» και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας συμμετέχουν ενεργά, υποδεχόμενοι διαδικτυακά τον Ολυμπιονίκη μας Πύρρο Δήμα, υψώνοντας Λευκή Κάρτα ! #WhiteCard

Τονίζουμε τη δύναμη του Αθλητισμού να ενώσει τους λαούς, να υπερκεράσει πάσης φύσεως διαφορές να λειτουργήσει ως παγκόσμια γλώσσα ενότητας, συμφιλίωσης και ανάδειξης των Αξιών του !

Καθημερινά με συνεχή προσπάθεια αναδεικνύουμε το «Ευ αγωνίζεσθαι» τη θεμελιώδη Αρχή του αθλητισμού και τον σεβασμό στον διπλανό , στους συναθλητές, στα παιδιά και σε όλο τον κόσμο.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Όπως κάθε μέρα έτσι και κάθε χρόνο η αθλητική οικογένεια στέλνει τα ισχυρά της ανθρώπινα μηνύματα σε όλο τον πλανήτη. ‘ Ειρήνη , Αλληλεγγύη , Ανάπτυξη και Αθλητισμός μακριά από κάθε μορφής βία και κάθε διάκριση.

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

14 θέματα στην νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Μακρακώμης

Δείτε ποια είναι τα θέματα Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *