Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΒΙΝΤΕΟ: Η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης 6/4/2021

Μέσα σε  περίπου 25 λεπτά πραγματοποιήθηκε η σημερινή 6/4/2021 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης που περιλάμβανε 21 θέματα!

Προϋπολογισμός, Εγκρίσεις μελετών  έργων, συμβάσεις , συγκροτήσεις επιτροπών κλπ. Σας τα παραθέτουμε αναλυτικά παρακάτω.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως αιρετοί αλλάζουν θέσεις και απόψεις επί θεμάτων που έχουν συζητηθεί πολλές φορές, ανάλογα με το που βρίσκονται , στην αντιπολίτευση ή στην συμπολίτευση.

Μία τακτική που πολύ θυμίζει, μιας και είναι ειδικά φέτος όλο το χρόνο  επίκαιρη η Ελληνική Επανάσταση λόγω της συμπλήρωσης  των 200 χρόνων, την γνωστή τακτική «καπάκια»!

Τα καπάκια, οι μυστικές συμφωνίες δηλαδή  των οπλαρχηγών της Ρούμελης με τους Τούρκους, θεωρούνταν γενικά ενθοφελή στρατηγήματα. Ήταν τακτική – γνωστή σε όλους και αποδεκτή. Ωστόσο, η έλευση  στο Μεσολόγγι του Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου, δολοπλόκου-φαναριώτη, και η δυναμική εμπλοκή του στον ξεσηκωμό της Δυτικής Ελλάδας κατέστησε τα καπάκια πέτρα σκανδάλου και πανίσχυρο πολιτικό επιχείρημα, με πρόσχημα τις επαφές με τον εχθρό, ο ετερόχθων φαναριώτης,  είχε την ευχέρεια να διαχωρίζει τους καπετάνιους σε «πατριώτες» και «προδότες» ανάλογα με την τροπή των πραγμάτων και τις ατομικές του επιδιώξεις.

Απορία μας πλέον είναι, για τον Δήμο Μακρακώμης, ποιος ενεργεί για το καλό τελικά του Δήμου ή θα το μάθουμε εκ των υστέρων και θα είναι πολύ αργά για την ουσιαστική ανάπτυξη του Δήμου…

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Παρακολουθείστε την συνεδρίαση:

Α/Α ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο.Ε.

2. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ι .Δ.Ο.Χ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΘ. 33/2006 ΠΥΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

3. ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΝΑΨΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε.” ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ “ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

4. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
Α. “ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ.Ε. ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ”.
Β. “ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ.Ε. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”.
Γ. “ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ.Ε. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ –
ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ”. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

5. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

6. ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Γ. ΨΑΘΑΣ – Κ. ΧΡΥΣΟΥ &ΣΙΑ Ο.Ε. – PRO. EX. O.E. EX.Y.P.P.  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

7. ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 18/2021 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ
“ΑΝΑΔΑΣΜΟΣ” ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

8. ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 1 9/2021 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ “ΛΕΥΚΑ”
ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο.Ε.

9. ΑΣΚΗΣΗ Η ΜΗ ΕΦΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΘ. 2008/2018 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

10. 1. ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΔΡΑΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”
2. ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : “ΔΡΑΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ
ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ” ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “ΔΡΑΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”.  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο.Ε.

11. 1. ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ
ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”.
2. ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ
ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΗΣ
ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”.  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο.Ε.

12. 1. ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”.
2. ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ
ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΜΕΑ” ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» ΜΕ
ΤΙΤΛΟ: “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”.  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο.Ε.

13. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021 ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν.4412/2016 ΓΙΑ “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ”.  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο.Ε.

14. ΕΓΚΡΙΣΗ 17 ου ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: “ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”.  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

15. ΕΓΚΡΙΣΗ 18 ου ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: “ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

16. ΕΓΚΡΙΣΗ 19ου ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: “ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

17. ΕΓΚΡΙΣΗ 1ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΚΟΥ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ»”.  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

18. ΕΓΚΡΙΣΗ 2ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: “ΠΑΡΟΧΗ ΣΕ ΕΙΔΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ”. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

19. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙЇΑ Δ.Ε. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ”.  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

20. ΧΟΡΗΓΗΣΗ 1ης ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ  ΕΡΓΟΥ: “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟΥ”.  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο.Ε.

21. ΕΓΚΡΙΣΗ 1ου ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ 1ου ΠΚΝΤΜ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟΥ».   ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο.Ε.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο. Ε.

ΧΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Βαριά τραυματισμένος από πολλαπλά κτυπήματα 47χρονος στις Φυλακές Δομοκού…

Ένα ακόμη περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού στις Φυλακές Δομοκού… 47χρονος Ιρακινής καταγωγής, μεταφέρθηκε με πολλαπλά χτυπήματα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *