Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Λαμιέων και Επιμελητήριο Φθιώτιδας για την “Κάρτα του Δημότη” [ΦΩΤΟ]

Την Τρίτη 23/11/2021 στις νέες εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, παρουσιάστηκε η  “Κάρτα του Δημότη” από τον Δήμο Λαμιέων και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Πραγματοποιήθηκε συγκεκριμένα, η παρουσίαση της ψηφιακής Κάρτας Δημότη myLamia, από το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο και τους συνεργάτες του.

Ένα από τα βασικά εργαλεία οικοδόμησης ενός τοπικού συμφώνου εγγυημένης ποιότητας είναι η ψηφιακή Κάρτα Δημότη myLamia, που αποτελεί και προγραμματική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής.

Η ψηφιακή κάρτα είναι δωρεάν και παρέχεται στους επισκέπτες της πόλης ψηφιακά, μέσα από τη δικτυακή πύλη του Δήμου, του Επιμελητηρίου και των συνεργαζόμενων appstores.

Αποτελεί ένα σύστημα επιβράβευσης της καταναλωτικής εμπιστοσύνης δίνοντας τη δυνατότητα αφενός στους χρήστες να εξυπηρετούνται από το δίκτυο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και αφετέρου στις επιχειρήσεις να παρέχουν προσφορές και εκπτώσεις. Ο Δήμος μας, από την πλευρά του, θα είναι σε θέση να παρέχει στοχευμένα μέτρα στήριξης στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε σχετικά :

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της πόλης βρίσκεται σε εξέλιξη. Μεθοδικά και στοχευμένα παρεμβαίνουμε στις λειτουργίες της πόλης διαμορφώνοντας το πλαίσιο μετάβασης στην ψηφιακή εποχή. Ένα πλαίσιο συνεργασίας και εξωστρέφειας όπου η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες για την ανάπτυξη της πόλης μας. Οι επιχειρήσεις είναι αυτές που δίνουν τον παλμό στην καθημερινή ζωή της πόλης, είναι ζωντανά κύτταρα μιας κοινωνίας που βλέπει το μέλλον της με προοπτική βιώσιμη, αναπτυξιακή. Γι’ αυτό κι εμείς στεκόμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις, έχουμε χρέος να τις στηρίξουμε, να ενισχύσουμε την τοπική επιχειρηματικότητα και το Brandname της περιοχής. Η κάρτα Δημότη myLamia, είναι ένα ακόμη ψηφιακό εργαλείο που θέτουμε στη διάθεση πολιτών και επιχειρήσεων και τους καλούμε να το αξιοποιήσουν. Άλλωστε, η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, προς όφελος των δημοτών, αποτελεί υποχρέωση μας και για το λόγο αυτό οι προσπάθειές μας θα συνεχίζονται αμείωτα, έχοντας ως κύριο στόχο τον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό της πόλης, ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων…….»

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Θανάσης Κυρίτσης, σε δηλώσεις του έκανε λόγο για την άριστη συνεργασία με τον Δήμο, με το Επιμελητήριο να βρίσκεται διαρκώς δίπλα και πάντα προς όφελος του Δημότη και την καλύτερη του εξυπηρέτηση και βελτίωση της καθημερινότητας του.

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Είστε προληπτικοί; Παρατηρείτε το καθετί που συμβαίνει γύρω σας ή πάνω σας με ένα αίσθημα… φόβου και ανησυχίας;

Λαϊκές θυμοσοφίες Είστε προληπτικοί; Παρατηρείτε το καθετί που συμβαίνει γύρω σας ή πάνω σας με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *