Απομακρύνθηκε επικύνδυνο δέντρο
Ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Κώστας Κερπινιώτης κάνει λόγο και ενημερώνει για μία σημαντική παρέμβαση που έγινε από τον Δήμο Λαμιέων στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.
Κατά την διάρκεια της παρέμβασης, το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου.
Συγκεκριμένα, αναφέρει αναλυτικά ο κ. Κερπινιώτης:
“Σημαντική παρέμβαση πραγματοποιήσαμε το πρωί της Δευτέρας στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας. Απομακρύναμε ξερό δέντρο που ήταν άκρως επικίνδυνο, ενώ ακολούθησε η ανάλογη περιποίηση του πρασίνου για να συμβάλουμε όσο μπορούμε στον καλλωπισμό του χώρου που πραγματοποιεί με το ίδιο μεράκι η Κοινωφελής αυτή Δομή.
Κι όλα αυτά παρουσία του Δημάρχου Πανουργιάς Παπαϊωάννου που από πολύ νωρίς ήταν δίπλα μας δείχνοντας για μία ακόμη φορά το ενδιαφέρον του για αυτά τα Ιδρύματα και φυσικά στους εργαζόμενους στο Δήμο.
Η ευαισθησία του Δημάρχου μας, ειδικά για μικρά παιδιά και γενικά ανθρώπους ευάλωτων κοινωνικών ομάδων είναι γνωστή και επειδή και γω λειτουργώ με αυτό ακριβώς το συναίσθημα, κάτι τέτοιες στιγμές πραγματικά αισθάνομαι ευλογημένος που είμαι μέλος αυτής της μεγάλης προσπάθειας και η όποια κούραση αφήνει μόνο χαρά…Συνεχίζουμε.”
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και Κεντρικής Ελλάδας




