Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Λοκρών: Αντικατάσταση αιρετού λόγω θανάτου…

Ο χαμός του Αστυνομικού Θανάση Μπουρλή, πατέρας δύο παιδιών, από το Καλαπόδι, σε ηλικία 52 ετών, έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Δείτε εδώ σχετικό άρθρο. Ο Θ. Μπουρλής επίσης  ήταν Τοπικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Καλαποδίου και κατά συνέπεια,  πρέπει να να γίνει η αντικατάσταση του με απόφαση του Δημάρχου Λοκρών κ. Θανάση Ζεκεντέ.

Η απόφαση για την αντικατάσταση Τοπικού Συμβούλου Κοινότητας Καλαποδίου

Α Π Ο Φ Α Σ Η 405/2022

Ο Δήμαρχος Λοκρών

Έχοντας υπόψη :

Τις διατάξεις των άρθρων 54&55 παρ.3&2 αντίστοιχα του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87Α΄/7-6-2010)«Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης».
Την υπ’ αριθ. 31/2019 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λαμίας περί επικύρωσης των αποτελεσμάτων των Αυτοδιοικητικών Εκλογών της 26ης Μαΐου και 2ης Ιουνίου 2019.
Τη με αριθμό 37 τόμο 1 έτους 2022 Ληξιαρχική Πράξη Θανάτου Ληξιαρχείου Δ.Ε. Αταλάντης του συμβούλου του Τοπικού Συμβούλου Κοινότητας Καλαποδίου του Δήμου Λοκρών Κου Αθανάσιου Μπουρλή του Ιωάννη του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ».

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι

1- Την αντικατάσταση λόγω θανάτου του Κου Αθανάσιου Μπουρλή του Ιωάννη σύμφωνα με την με αριθμό 37 τόμο 1 έτους 2022 Ληξιαρχική Πράξη Θανάτου του Ληξιαρχείου Δ.Ε. Αταλάντης από το αξίωμα του Τοπικού Συμβούλου Κοινότητας Καλαποδίου του Δήμου Λοκρών, του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ».

2- Για την πλήρωση της θέσεως που κενώθηκε και λόγω του ότι η Κα Ντίνου Αλεξάνδρα του Κωνσταντίνου αναπληρωματικό μέλος του Τοπικού Συμβούλιου Κοινότητας Καλαποδίου του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ», απώλεσε την δημοτικότητα της με μεταδημότευση καλούμε την Κα Λαμπροπούλου Παρασκευή του Στάμου, αναπληρωματικό μέλος του Τοπικού Συμβούλιου Κοινότητας Καλαποδίου του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ» να προσέλθει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 και της υπ’ αριθ. 31/2019 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λαμίας , για την προβλεπόμενη από το Νόμο ορκωμοσία στο Δημοτικό Κατάστημα μέσα σε πέντε (5) ημέρες από την ημερομηνία της νόμιμης επίδοσης αυτής την 3-5-2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 μ.μ..

3- Αντίγραφο της απόφασης να επιδοθεί στην καλούμενη για ορκωμοσία με αποδεικτικό παραλαβής.

4-Ύστερα από τα ανωτέρω συντάχθηκε η παρούσα, υπογράφεται, κοινοποιείται αρμοδίως και δημοσιοποιείται από την ιστοσελίδα του Δήμου.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Λ. ΖΕΚΕΝΤΕΣ

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φάνης Σπανός από Χαλκίδα :«Επιμένουμε σοβαροί και συνεπείς, αλλά πρωτίστως παρόντες»

  «Επιμένουμε σοβαροί και συνεπείς, αλλά πρωτίστως παρόντες, πριν αλλά και μετά την 8η Οκτωβρίου!» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *