Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Λοκρών – Συχνές κλοπές μετασχηματιστών της ΔΕΗ προκαλούν προβλήματα

Μεγάλο πρόβλημα πλέον αποτελούν τα συχνά περιστατικά κλοπής μετασχηματιστών της ΔΕΗ στην περιοχή του Δήμου Λοκρών.

Οι κλοπές και ζημιές που προκαλούνται, συνεπάγεται αυτόματα και με διακοπές ρεύματος και υδροδότησης από τα αντλιοστάσια που δεν δουλεύουν…

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ο Δήμαρχος Λοκρών  κ. Θανάσης Ζεκεντές εστιάζοντας στο πρόβλημα επισκέπτηκε μαζί με τον Διοικητή του Α.Τ. Λοκρών, σημείο όπου έγινε πρόσφατα μία παρόμοια κλοπή και επισημάνθηκε τι πρέπει να γίενι για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών.

Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Ζεκεντές:

“Σε συνέχεια της κλοπής από αγνώστους του μετασχηματιστή της ΔΕΔΔΗΕ που τροφοδοτεί τα υδρευτικά αντλιοστάσια στον Κορκορά, από τα οποία υδρεύεται η ανατολική πλευρά της Αταλάντης και η Σκάλα Αταλάντης, σήμερα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και αυτοψία στο χώρο της κλοπής με την παρουσία του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών.
Στη διάρκεια της παρουσίας στο χώρο της κλοπής επισημάνθηκε για πολλοστή φορά η κρισιμότητα του συγκεκριμένου μετασχηματιστή για την υδροδότηση της Αταλάντης και της Σκάλας, ενώ τονίσθηκε η ανάγκη ενίσχυσης της αστυνομικής παρουσίας κατά τις νυχτερινές ώρες σε όλες τις κρίσιμες υποδομές της ΔΕΔΔΗΕ για τις υδρευτικές και αρδευτικές γεωτρήσεις της περιοχής του Δήμου Λοκρών.”

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Λοκρών καλύπτει τις ανάγκες υδροδότησης των οικισμών του μέσω αντλιοστασίων. Πρόσφατα αντικαταστάθηκε ύστερα από βλάβη το μοτέρ και η αντλία στο ενδιάμεσο αντλιοστάσιο που υδρέυει το νέο χωριό του Μαρτίνου.

Το κόστος λειτουργίας, συντήρησης και αντικατάστασης των περίπου σαράντα αντλιοστασίων στο Δήμο είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της δαπάνης στο Δήμο Λοκρών για την ομαλή λειτουργία της ανταποδοτικής υπηρεσίας της ύδρευσης και παραμένει βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αντιμέτωποι με επιθετικές πρακτικές είσπραξης «κόκκινων» δανείων βρίσκονται αγρότες – κτηνοτρόφοι στον Νομό Τρικάλων

Αντιμέτωποι με επιθετικές πρακτικές είσπραξης «κόκκινων» δανείων , που θα οδηγήσουν σύντομα σε κατασχέσεις αγροτικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *