Πέμπτη , 23 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Λοκρών: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους

Στο Δήμο Λοκρών με την άμεση και σημαντική ανταπόκριση των δημοτών μας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μεγάλο όγκο ανθρωπιστικής βοήθειας μέχρι και σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, και να την παραδώσουμε στον χώρο συγκέντρωσης των αγαθών της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία.

Εκεί υποδέχτηκε τον Αντιδήμαρχο Αταλάντης κ. Κωνσταντίνο Μπακανδρίτσο, ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Δήμου μας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νικόλαος Σουλιώτης που είναι επικεφαλής της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας από τους Δήμους της Στερεάς Ελλάδας προς την Τουρκία και την Συρία, και μας ευχαρίστησε για την προσπάθεια.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές δήλωσε:

«Ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας για την πρωτοφανή ανταπόκριση τους στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και ευχόμαστε στους σεισμόπληκτους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας να μπορέσουν να ανακάμψουν μετά από την τεράστια ανθρώπινη και υλική καταστροφή που έπληξε τις σεισμόπληκτες περιοχές. Συγχαίρω όλους όσους έχουν συμβάλλει στο να στηθεί το ανθρωπιστικό δίκτυο μεταφοράς ειδών πρώτης ανάγκης και τους Έλληνες διασώστες που δίδαξαν ανθρωπισμό στις επιχειρήσεις διάσωσης.»

Μέχρι την Πέμπτη 16-02-2023 συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης στο Δήμο μας, καθώς υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση, για να αποσταλούν την Παρασκευή 17-02-2023 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που διοργανώνει από την πλευρά της εκστρατεία ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της νότιας Τουρκίας και της βόρειας Συρίας.

Οι κάτοικοι του Δήμου μας μπορούν να συνδράμουν ενισχύοντας την προσπάθεια αλληλεγγύης με τη συλλογή των εξής ειδών:

• Κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές, υπνόσακοι, μαξιλάρια, φακοί

• Συσκευασμένη ξηρά τροφή και παιδικές τροφές

• Παιδικές πάνες και πάνες τρίτης ηλικίας

• Είδη Ρουχισμού: Μόνο γάντια, κασκόλ, σκούφους, κάλτσες

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται ως την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 και ώρες 8:00 έως 15:00, στα γραφεία του «Βοήθεια στο Σπίτι» σε Μαλεσίνα, Λιβανάτες και Μαρτίνο και στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη.

Για τυχόν πληροφορίες ή διευκρινίσεις καλείτε τις παραπάνω ώρες στο Κέντρο Κοινότητας στην Αταλάντη στο τηλ: 22330- 81052, στο Βοήθεια στο Σπίτι Μαλεσίνας στο τηλ: 22330-89600, στο Βοήθεια στο Σπίτι Λιβανατών στο τηλ: 22330-31495 και στο Βοήθεια στο Σπίτι Μαρτίνου στο τηλ: 22330-61111.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid test για κορονοϊό, 24/3/2023

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *