Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Μακρακώμης: Ενημέρωση κτηνοτρόφων για τις διαδικασίες ασφαλιστικής κάλυψης και αποζημίωσης του ζωικού κεφαλαίου

Την Δευτέρα 13/12/2021 με πρωτοβουλία του Δημάρχου του Δήμου Μακρακώμης κ. Γεώργιου Χαντζή πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Σπερχειάδας « Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα» συνάντηση με θέμα: «Ενημέρωση κτηνοτρόφων για τις διαδικασίες ασφαλιστικής κάλυψης και αποζημίωσης του ζωικού κεφαλαίου».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν αφενός οι Αντιπεριφερειάρχες κα Καλαντζή Κατερίνα υπεύθυνη για θέματα Ορεινής – Δασικής Πολιτικής και Κτηνοτροφίας, ο κ. Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος, υπεύθυνος για θέματα Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής και η Κτηνίατρος του ΕΛΓΑ Λαμίας κα. Καζάνα Ελένη και αφετέρου μέλη του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Δυτικής Φθιώτιδας.

Στη συνάντηση ο Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Δυτικής Φθιώτιδας κ. Στριφτός Ιωάννης ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κτηνοτρόφοι του Δήμου μας και οι υπεύθυνοι δεσμεύτηκαν στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους να συμβάλλουν στην αντιμετώπισή τους.

Ο Δήμαρχος σε δήλωση του πριν τη συνάντηση τόνισε ότι:
…ως Δήμος στεκόμαστε δίπλα και στηρίζουμε την ανάπτυξη του Πρωτογενή Τομέα και τους Παραγωγούς του Δήμου με κάθε δυνατό μέσο και τρόπο και ότι θα ακολουθήσουν παρόμοιες ενημερωτικές συναντήσεις και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες.

*Δελτίο Τύπου

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Τα δρομολόγια των κινητών Αστυνομικών μονάδων έως 11/12

Αναλυτικά τα δρομολόγια των κινητών Αστυνομικών μονάδων για την εβδομάδα από 5 έως 11-12-2022 “Παρακαλούμε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *