Τετάρτη , 29 Νοεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Μακρακώμης: Μηνύσεις, κατηγορίες, αυτόφωρα με αφορμή προβοκατόρικο προεκλογικό έντυπο

 

Ένα προεκλογικό έντυπο που κυκλοφορεί στον Δήμο Μακρακώμης από άγνωστη “Κίνηση Πολιτών» -το οποίο σημειώνεται δεν υπογράφεται- έχει προκαλέσει πολλές δυσάρεστες καταστάσεις ενόψει του προεκλογικού αγώνα.

 

Το εν λόγω έντυπο παρουσιάζει” Έργα και Ημέρες” της νυν δημοτικής αρχής ώστε, όπως αναγράφεται “να ενημερωθεί ο πολίτης” με το περιεχόμενό του να είναι κατά της Δημοτικής Αρχής. Άρα ποιον υποστηρίζει;  Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια…

Αυτό, με δεδομένη την διανομή του στους δημότες, έχει προκαλέσει διάφορα επεισόδια, πολύ σοβαρά, αφού σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ που www.fonografos. net σημειώθηκαν διαπληκτισμοί με απειλές, τσακωμοί κλπ, όπου κλήθηκε η Αστυνομία με γνωστή κατάληξη οι εμπλεκόμενες πλευρές  να προβούν σε αλληλο-μηνύσεις.

 

Χαρακτηριστικό είναι οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι στον Δήμο Μακρακώμης κ.κ. Γιώργος Χατζής και Κώστας Καραγιάννης ανάρτησαν σχετικές ενημερώσεις για το τι έχει συμβεί σε κοινωνικά δίκτυα παρουσιάζοντας ο καθένας τη δική του πλευρά.

Δείτε σχετικά τις αναρτήσεις τους:

 

 

 

 

Σε κάθε περίπτωση σημειώνεται ότι αυτό το κλίμα πόλωσης αλλά και τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές δεν συνάδουν στα πλαίσια ενός υγιούς προεκλογικού αγώνα.

Οι δημότες προκειμένου να αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν,  θα πρέπει να ακούν και να ενημερώνονται για το όραμα τους για τον τόπο και όχι για τέτοιες άσχημες παρασκηνιακές πολιτικές προεκλογικές καταστάσεις και συμβάντα.

Άσχετα ποιος θα επικρατήσει, πώς θα κυλίσει η επόμενη πενταετία στον Δήμο Μακρακώμης;;;; Έτσι;;; Διότι το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί….

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Επενδυτικό ενδιαφέρον για logistics στους κόμβους του βορείου τμήματος του Ε-65

Ζωηρό επενδυτικό ενδιαφέρον καταγράφεται στην περιοχή μας και κυρίως στους κόμβους του βορείου τμήματος του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *