Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Μακρακώμης: Περί δικαστικού συμψηφισμού, χιλιάδων ευρώ με δύο εργαζόμενες του Δήμου που είχαν παρανόμως απολυθεί

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης στις 28/2/2022, συζητήθηκε περί λήψη απόφασης δικαστικού συμψηφισμού  που αφορά την αγωγή που έχουν κάνει δύο εργαζόμενες στο ΚΕΠ οι οποίες είχαν απολυθεί.

Υπήρξε ενημέρωση για την περίπτωση ότι οι δύο γυναίκες δικαιώθηκαν -αμετάκλητα- με την απόφαση να αναφέρει ότι απολύθηκαν παρανόμως από τον Δήμο Μακρακώμης. Η αμετάκλητη απόφαση σημαίνει ότι οι δύο γυναίκες πρέπει να αποζημιωθούν. Στην συνέχεια οι δύο κυρίες προσελήφθησαν εκ νέου αλλά έκαναν αγωγή για τις αποδοχές που έχασαν από το διάστημα της απόλυσης τους.

Δήλωσαν δε ότι οι διεκδικήσεις τους ανέρχονται σε 100.000€ από την κάθε μία και οι τόκοι ανέρχονται στις 150.000€. Οι δύο γυναίκες δήλωσαν ότι θα συμβιβαστούν αν δοθούν τα χρήματα και δεν θα απαιτήσουν τους τόκους.

Δυστυχώς  τέτοιοι  χειρισμοί, διαδικασίες Δημοτικών Αρχών και αρμοδίων, οδηγούν  τον Δήμο Μακρακώμης να συμβιβαστεί  και να πληρώσει τα χρήματα αυτά,  που στην ουσία θα επιβαρύνουν τους δημότες, δεν θα τα πληρώσει κάποιος  αρμόδιος αυτοδιοικητικός από την τσέπη του…

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο που περιγράφεται η υπόθεση:

 

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid test για κορονοϊό, Τετάρτη 7/12

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *