Τρίτη , 6 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Διπλασιάζονται τα σημεία για δωρεάν rapid test με την βοήθεια του Στρατού

Δωρεάν rapid test με τη συμβολή του στρατού ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Επιπλέον θα προστεθούν 50 σημεία ώστε να φτάσουν τις 100 οι δομές του στρατού στις οποίες ο πληθυσμός μπορεί να κάνει δωρεάν rapid test , όπως είπε σήμερα ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Αρχικά μάλιστα και επειδή η ερώτηση της δημοσιογράφου αφορούσε τα PCR τεστ, θεωρήθηκε ότι η συμβολή του στρατού θα αφορά σημεία μοριακών τεστ. Έπειτα από διευκρινίσεις πάντως ξεκαθαρίστηκε ότι πρόκειται για δομές που θα προσφέρουν δωρεάν rapid test.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση του να μετατραπεί το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης σε εμβολιαστικό κέντρο, ο Θάνος Πλεύρης ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για μία προσωρινή απόφαση.

Το νοσοκομείο, όπως είπε, εφημέρευε μέχρι σήμερα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη μαζί με κάποιο άλλο νοσοκομείο Παίδων. Προκειμένου να αυξηθούν οι εμβολιαστικές γραμμές σε 13 έως τις 13 Φεβρουαρίου, ώστε να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί των μικρών παιδιών, αποφασίστηκε να εξαιρεθεί το νοσοκομείο από τις εφημερίες για περίπου 35 ημέρες.

«Η εξαίρεση του Παίδων Πεντέλης από τις εφημερίες δεν είναι μόνιμη απόφαση, αλλά αφορά μόνο από 8 έως 10 εφημερίες συνολικά. Δηλαδή, θα βγει από τις εφημερίες για 4 έως το πολύ 6 εβδομάδες. Δηλαδή σε 30 έως 40 ημέρες το πολύ θα επανέλθει στις εφημερίες», είπε.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ταμείο Ανάκαμψης: Κατατέθηκαν επενδυτικά σχέδια ύψους 403 εκατ. ευρώ σε τρεις δράσεις ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα

Κοινό Δελτίο Τύπου Υπουργείων Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Ταμείο Ανάκαμψης: Κατατέθηκαν επενδυτικά σχέδια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *