Ακολουθήστε μας στο facebook

Δράσεις σε Άγραφα και Καρπενήσι από το ‘ΑΛΚΥΟΝΗ’

Αρκετά δραστήριο ήταν το προηγούμενο διάστημα για το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ευρυτανίας ‘ΑΛΚΥΟΝΗ’, πραγματοποιώντας ενημερωτικές δράσεις σε Άγραφα και Καρπενήσι.

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου το Κέντρο Πρόληψης πραγματοποίησε δράσεις στους μαθητές των  Δημοτικών Σχολείων Ραπτοπούλου και Γρανίτσας Ευρυτανίας, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς της σχολικής μονάδας. Οι δράσεις αφορούσαν την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των παιδιών, την καλύτερη κατανόηση της έννοιας της συνύπαρξης και των συστατικών μιας καλής επικοινωνίας. Τα παιδιά κλήθηκαν σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο να χρησιμοποιήσουν την φαντασία και την δημιουργικότητά τους.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση – ομιλία σε γονείς  με θέμα «Εθισμός στο Διαδίκτυο», σε συνεργασία με το Α.Τ. Καρπενησίου. Η παρουσίαση έγινε από την Κοινωνιολόγο, κα Ντάλλα Αγγελική, και την Κοινωνική Λειτουργό, κα Κουτσοθανάση Ελισάβετ, σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας κ. Βασιλείου Δημήτρη Υπαστυνόμο Β’, ειδικό σε θέματα ασφάλειας διαδικτύου.

www.evrytanikospalmos.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η κόκκινη παραλία όπου “συχνάζουν” θαλάσσιες χελώνες, ιγκουάνα, πελεκάνους, αλλά και σπάνια είδη πουλιών

Εικόνες που μαγεύουν και μοιάζουν να έχουν τραβηχτεί από τον πλανήτη Άρη, είναι αυτές που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *