Δράση αγάπης και προσφοράς από την Αστυνομία στο Γηροκομείο Σπερχειάδας [ΒΙΝΤΕΟ]

Όπως κάθε χρόνο και ειδικότερα τις ημέρες των εορτών η  Αστυνομία πραγματοποιεί ποικίλες δράσεις αγάπης και προσφοράς προς στο κοινωνικό σύνολο.

Την Τετάρτη 22/12/2021, το Γηροκομείο Σπερχειάδας – Ίδρυμα Γήρατος Μέριμνας «Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδας» επισκέφτηκαν ο Γενικός Αστυνομικός Περιφερειακός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Υποστράτηγος κ. Γιώργος Κανέλλος μαζί με τον Διευθυντή Φθιώτιδας κ. Δημήτρη Φούρλα και το επιτελείο του. Τους υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών  μαζί με τους πατέρες της περιοχής. 

Πρόσφεραν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και δώρα στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στη σημαντική  αυτή μονάδα φροντίδας και φιλοξενίας της Σπερχειάδας.

Ο Υποστράτηγος κ. Κανέλλος τόνισε για μία ακόμη φορά την αδιάκοπη προσπάθεια της Αστυνομίας να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και ειδικότερα σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Η προσφορά της Αστυνομίας είναι ένα δείγμα αγάπης σε ανθρώπους που τις εορτές τις περνούν μέσα σε δομή και ευελπιστούν να προσφέρουν ευχάριστες στιγμές με την πράξη τους αυτή στους ηλικιωμένους.

Μάλιστα μία εκ των ηλικιωμένων στο γηροκομείο σημειώνεται ότι είναι  106 ετών, για την οποία ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας δεσμεύτηκε να της κάνει τα γενέθλια της!!

Τόσο ο κ. Κανέλλος όσο και Μητροπολίτης Φθιώτιδας ευχήθηκαν εγκάρδια καλές γιορτές, υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε ο www.fonografos.net και όσα είπαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας και ο Υποστράτηγος κ. Κανέλλος:

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

 

 

Δες επίσης

Άνδρας σκότωσε γονείς, γιαγιά, αδελφή, 4 ανίψια και πυρπόλησε το σπίτι και αυτοκτόνησε – Σοκ από την μαζική δολοφονία στις ΗΠΑ

44χρονος άνδρας σε αμόκ σκότωσε εν ψυχρώ οκτώ μέλη μιας οικογένειας Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *