Δευτέρα , 11 Δεκεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δράση ενημέρωσης και συναυλία κατά των ναρκωτικών από το Δήμο Λαμιέων και φορείς

Με την συνεργασία του Δήμου Λαμιέων,  του ΟΚΑΝΑ, του ΚΕΘΕΑ – ΕΞΟΔΟΣ, του Κ. Π. Ε. Π. της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Π.Ε Φθιώτιδας, την ΤΟΜΥ Λαμίας και την Τοπική Ομάδα Προαγωγής Ψυχικής Υγείας.

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, ο Δήμος μας συμμετείχε στην εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού για το πώς μπορούμε να κάνουμε τα τοξικοεξαρτημένα άτομα να νοιώσουν την αποδοχή μας που είναι και η απαραίτητη ψυχολογική ώθηση που χρειάζονται ώστε να κάνουν το επόμενο καθοριστικό βήμα για τη ζωή τους, δηλαδή την οριστική απεξάρτηση και την ομαλή επανένταξή τους στην κοινωνία μας.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν στην Πλατεία Πάρκου ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, το ΚΕΘΕΑ – ΕΞΟΔΟΣ, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Π.Ε Φθιώτιδας, την ΤΟΜΥ Λαμίας και την Τοπική Ομάδα Προαγωγής Ψυχικής Υγείας με ενημερωτικό περίπτερο για θεραπευτικά προγράμματα από τις ουσιοεξαρτήσεις και με μια συναυλία «ελπίδα» για τον απεγκλωβισμό από τη δίνη των ναρκωτικών.

Η συναυλία με την οποία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση έγινε με την εθελοντική συμμετοχή των συγκροτημάτων AVATAR THE BAND, το Μουσικό Σχολείο Λαμίας και το «Τέχνης Έργον» – Ωδείο Opus Arte.

Για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και εξαρτήσεις πρέπει να αλλάξουμε την οπτική μας απέναντι σε τοξικοεξαρτημένα άτομα, να υποστηρίξουμε την επανένταξη τους στην κοινωνία και να στείλουμε το μήνυμα της ισχυρής θέλησης για ζωή νικώντας τις φοβίες, τις προκαταλήψεις αλλά και τα κοινωνικά «στεγανά» του προβλήματος των ουσιοεξαρτήσεων σε έναν αγώνα που θα έχει μόνο «νικητές», τόνισε ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος ο οποίος με τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Στασινό, παρέστησαν στην εκδήλωση.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στο Δομοκό ο Νίκος Ανδρουλάκης – Θα επισκεφτεί πληγείσες περιοχές

  Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 11.30 π.μ, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *