Δυο αδέρφια ηλικίας 40 και 48 ετών συνέλαβε η Αστυνομία για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ 

Σημαντικές εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας του  Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ανακοίνωσε τη σύλληψη δυο ανδρών ηλικίας 40 και 48 ετών για την δολοφονία του δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr οι δυο άνδρες είναι αδέρφια και Έλληνες και ο ένας βρισκόταν στο λευκό βαν που συνόδευε τους εκτελεστές και ο άλλος πάνω στη μηχανή, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν είναι αυτός που πυροβόλησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο συλληφθέντες έχουν απασχολήσει την ΕΛΑΣ στο παρελθόν για διάφορες υποθέσεις της νύχτας. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δυο άτομα, τα οποία δεν έχουν ακόμη συλληφθεί. Οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου για τις συλλήψεις

Δες επίσης

Στην ΑΑΔΕ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η επίσκεψη (6 Αυγούστου 2026)  του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΑΑΔΕ με αφορμή την ενεργοποίηση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *