Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δύο εκδηλώσεις στο Καρπενήσι τον Ιούνιο «η 4η Γιορτή Μανιταριού», και ο αγώνας ορεινού τρεξίματος «ΕvrytaniaTrail Races»

Στη συνδιοργάνωση δύο εκδηλώσεων πρόκειται να συμμετάσχει ο Δήμος Καρπενησίου που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Ιούνιο.

Συγκεκριμένα, η Οικονομική Επιτροπή Καρπενησίου προέβη στην εξειδίκευση της πίστωσης ποσού 2.400,00€ για την κάλυψη δαπάνης, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις της «4ης Γιορτής Μανιταριού», των αγώνων ορεινού τρεξίματος «ΕvrytaniaTrail Races» του Δήμου Καρπενησίου με το Σύλλογο Ευρυτανίας Ε4 – Το Πάντα Βρέχει στις 11-13 Ιουνίου2022 στη Δομνίστα και στο Κρίκελλο. Το ανωτέρω ποσό θα διατεθεί για αγορά μεταλλίων, μπλουζάκια, κύπελλα ποσού2.100 ευρώ για τους αγώνες και 300 ευρώ σε φιλοξενίες για την γιορτή Μανιταριού. Η πίστωση είναι εγγεγραμμένη στον προϋπολογισμό του Δήμου οικονομικού έτους 2022.

Παράλληλα η Επιτροπή προβαίνει στην εξειδίκευση της πίστωσης ποσού 900,00€ για την κάλυψη δαπάνης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης δημοτών. Η πίστωση είναι εγγεγραμμένη στον προϋπολογισμό του ΔήμουΚαρπενησίου οικονομικού έτους 2022.

www.evrytanikospalmos.gr

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ κρατουμένων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων ο ένας

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ κρατουμένων ξέσπασε στο Κατάστημα Κράτησης της «Μπαλκούρας» Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *