Κυριακή , 4 Ιουνίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δύο νέα έργα αθλητισμού στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Βελτίωση υποδομών γηπέδων Αμφίκλειας και Τιθορέας

Αναφέρει ο Δήμος Αμφίκλειας- Ελάτειας:

“Επιτέλους, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράφουμε σύμβαση για δύο έργα αθλητισμού, τα οποία καταφέραμε να δημοπρατήσουμε μετά από πολλές δυσκολίες και εμπόδια.

Πρόκειται για τη “Βελτίωση υποδομών γηπέδων Αμφίκλειας και Τιθορέας”, ποσού 411.151,03€ με Φ.Π.Α, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Οι εργασίες, που θα ξεκινήσουν αρχές του επόμενου μήνα, αφορούν δύο γήπεδα η κατασκευή των οποίων αποτελούσε πάγιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών. Το μεν γήπεδο ποδοσφαίρου της Τιθορέας, παρότι υπήρχαν οι υποδομές σε περίφραξη και υπόβαση, εγκαταλείφθηκε για χρόνια στην τύχη
του με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε πλήρη απαξίωση. Το δε γήπεδο ποδοσφαίρου της Αμφίκλειας είναι ένα γήπεδο που καταπονείται λόγω των πολλών και συχνών προπονήσεων και αγώνων, τόσο της
ακαδημίας του ΑΣ “Διόνυσος” όσο και της ομάδας του ΓΣ “Παρνασσός”, οπότε η χρήση βοηθητικού γηπέδου κρίνεται απαραίτητη.”

Και συνεχίζει:

“Οι εργασίες που θα γίνουν στο γήπεδο Τιθορέας συμπεριλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη βελτίωση των υποδομών και την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, ενώ στο γήπεδο Αμφίκλειας προβλέπεται η κατασκευή βοηθητικού γηπέδου, όπου θα τοποθετηθεί επίσης συνθετικός χλοοτάπητας και περίφραξη.
Έτσι, ένα γήπεδο που είχε περιπέσει σε αχρηστία θα γίνει και πάλι ένας χώρος ενεργός και ένα γήπεδο που κινδυνεύει να καταστραφεί λόγω συχνής χρήσης, θα διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, προκειμένου να συνεχίσει να φιλοξενεί ποδοσφαιρικούς αγώνες και αθλητικές εκδηλώσεις.

“Αγαπάμε τον αθλητισμό, τον προάγουμε και τον στηρίζουμε επενδύοντας στις δημοτικές αθλητικές
εγκαταστάσεις μας.” σημειώνει ο Δήμος.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δύο μοναδικές δράσεις στη LAMIA EXPO 2023 – Job Day και Hobby Day!

  Για δύο μοναδικές δράσεις μας ενημερώνουν οι διοργανωτές του LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *