Breaking News

Δύο τραυματίες μετά από έκρηξη σε ταβέρνα στο Μαρούσι

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής 18/7/2025 στο Μαρούσι  σε ταβέρνα που βρίσκεται στην οδό Πάρνωνος, σημειώθηκε έκρηξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη στην ταβέρνα στο Μαρούσι προκλήθηκε από φιάλη προπανίου γύρω στις 6.30 το πρωί και έχουν τραυματιστεί δύο άτομα, δυο γυναίκες εργαζόμενες.

Οπως είναι φυσικό υπήρξε πανικός και μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή και άμεσα έφτασαν ασθενοφόρα.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί με εγκαύματα στο νοσοκομείο χωρίς ννα υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους, ενώ από την έκρηξη έχουν προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές και στην επιχείρηση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι εκτοξεύτηκαν αντικείμενα και επικράτησε πανικός στην περιοχή.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστική, αλλά και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ερευνώνται τα αίτια της έκρηξης. Η περιοχή έχει αποκλειστεί.

«Γύρω στις έξι και, όπως κάθε μέρα, έρχεται η ιδιοκτήτρια, κάνει προετοιμασία να ανοίξουν οι μηχανές και να ανοίξει τα αέρια για το εστιατόριο», λέει στο MEGA αυτόπτης μάρτυρας.

Ισχυρό το ωστικό κύμα από την έκρηξη

«Εκείνη την ώρα άκουσα έναν τρομακτικό θόρυβο, πολύ δυνατό, και άκουσα τις φωνές της κυρίας και των κοριτσιών που ήταν στο μαγαζί. Εκείνη την ώρα αυτές έσβηναν τη φωτιά με ένα λάστιχο νερού. Ευτυχώς δεν ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένες», σημειώνει.

Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος, το ωστικό κύμα της έκρηξης ήταν ισχυρό.

 

Πηγή: newsit.gr

Δες επίσης

Άρπαξε την πρώην σύντροφό του από τον σβέρκο, την τράβηξε από τα μαλλιά μέσα σε καφετέρια

Σοβαρό περιστατικό με επίθεση σε γυναίκα σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου ένας άνδρας επιτέθηκε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *