Τετάρτη , 22 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Κ. Στηρίζουμε τις μορφές αγώνα (μπλόκο στον κόμβο ΔΕΛΤΑ-Ε65 της Καρδίτσας)

Στηρίζουμε τις μαχητικές κινητοποιήσεις των αγροτών σε όλη την Ελλάδα, ιδιαίτερα στο νομό μας, όπου εκατοντάδες αγρότες με τα μηχανήματά τους βρίσκονται εδώ και δέκα μέρες στις πλατείες των χωριών και εδώ και 3 ημέρες στον κόμβο ΔΕΛΤΑ του Ε65.

Στηρίζουμε τον αγώνα τους για επιβίωση, για να μείνουν στον τόπο μας και να καλλιεργούν τα χωράφια τους. Το αυξημένο κόστος παραγωγής, ο πληθωρισμός, η απελευθέρωση της ενέργειας, ο χρηματιστηριακός τζόγος στα αγροτικά προϊόντα, η απουσία κρατικής προστασίας από τις φυσικές καταστροφές, η κοινή αγροτική πολιτική της ΕΕ, η στήριξη των βιομηχάνων και των μεγαλεμπόρων είναι οι αιτίες που οδηγούν τους αγρότες να μην μπορούν να ζήσουν από τη δουλειά τους και αφήνουν όλους εμάς να κοιτάμε την εκτόξευση των τιμών στα ράφια των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων.

Καταγγέλλουμε την κυβερνητική στάση που με αστυνομοκρατία και αυταρχισμό προσπαθεί να εμποδίσει τη δίκαιη διαμαρτυρία των αγροτών και να τρομοκρατήσει όσους αγωνίζονται.

Μάταιος κόπος. Οι αγρότες της περιοχής μας έχουν δώσει διαχρονικά παραδείγματα ότι ο επίμονος και οργανωμένος αγώνας μπορεί να έχει αποτελέσματα.

Στηρίζουμε τις μορφές αγώνα (μπλόκο στον κόμβο ΔΕΛΤΑ-Ε65 της Καρδίτσας) και τις παρεμβάσεις που επιλέγουν κάθε φορά, αποφασίζοντας συλλογικά μέσα από το οργανωμένο αγροτικό κίνημα και τις γενικές συνελεύσεις του μπλόκου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΑΖΟΣ ΕΚΤΟΡΑΣ

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΗΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

“Έφυγε” από την ζωή 55χρονος λαμιώτης επαγγελματίας…

Θλίψη στην πόλη της Λαμίας για τον χαμό του 55χρονου Βαγγέλη Σγαντζούρη. Ο Βαγγέλης Σγαντζούρης, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *