Έδειραν 15χρονο στο Αγρίνιο, αναζητούνται οι δράστες

Δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για πρόκληση σωματικής βλάβης σχηματίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

Θύμα του επεισοδίου είναι 15χρονος που φέρεται να δέχθηκε επίθεση με γροθιές από δυο άλλα άτομα μικρής ηλικίας χθες βράδυ στο Αγρίνιο.

Τον ανήλικο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αγρινίου με ελαφρύ τραύμα στο μάτι. Στο νοσηλευτικό ίδρυμα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον 15χρονο.

Πηγή: agrinionews.gr

Δες επίσης

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χαρτογραφεί ανάγκες και προοπτικές για ευάλωτες ομάδες και κοινωνικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών έργων FABCOM και PROSECO

Πραγματοποιήθηκαν για τον σκοπό αυτό  δύο συναντήσεις στη Λαμία Η ανάγκη δημιουργίας δομών βραχείας φιλοξενίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *