Ακολουθήστε μας στο facebook

Εγκαίνια για το νέο γήπεδο μπάσκετ στο Γοργοπόταμο

 

Ανακοίνωση – ενημέρωση από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ “Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ”

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι ο εκπολιτιστικός μας Σύλλογος με την επωνυμία Σύλλογος Νεολαίας Γοργοποτάμου “Η Ζωοδόχος Πηγή” ιδρύθηκε το 2014 μετά από πρωτοβουλία της νεολαίας του χωριού και έχει ως σκοπό την κοινωνική , πολιτιστική και ψυχαγωγική ανάπτυξη του χωριού μας , αλλα και της ευρύτερης περιοχής . Εδρεύει στο Γοργοπόταμο Φθιώτιδας του Δήμου Λαμιέων .

Στα δέκα αυτά χρόνια λειτουργίας έχουμε πραγματοποιήσει ουσιαστικά έργα για το χωριό μας (ανακαίνιση του εν ενεργεία νηπιαγωγείου Γοργοποτάμου , ανακαίνιση του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Γοργοποτάμου , τοποθέτηση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτήστο χωρίο μας 24 ώρες το 24 ωροπροσβάσιμος και 25 εκπαιδευμένοι συγχωριανοί μας στις πρώτες βοήθειες) ύψους 50 χιλιάδων ευρώ .

Πρόσφατα παραδώσαμε στο χωριό μας το νέο γήπεδο μπάσκετ που η κατασκευή του πραγματοποιήθηκε με την συγχρηματοδότηση του Δήμου Λαμιέων , του Συλλόγου μας και την ευγενική χορηγία της εταιρίας Τechnomarshippingincμετά από παρέμβαση του Υπουργού υποδομών και μεταφορώνκαι συγχωριανού μας κυρίου Χρήστου Σταϊκούρα .

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 πμ στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Γοργοποτάμου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου από τον Υπουργό υποδομών και μεταφορών κύριο Χρήστο Σταικούρα. Επίσης στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται εκπρόσωποιτης Περιφέρειας ΣτερεάςΕλλάδαςκαι της νυν και πρώην δημοτικής αρχής .

Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Τεμπέλης Βασίλειος

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

8 συλλήψεις σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Εύβοιας για ναρκωτικά

Οκτώ (8) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, εκ των οποίων οι πέντε ημεδαποί και οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *