Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Για “καπέλωμα” των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, κάνει λόγο η Αντιπολίτευση του Δήμου Μακρακώμης [ΒΙΝΤΕΟ]

Έγκριση προγραμματισμού πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων στον Δήμο Μακρακώμης

Ο προγραμματισμός των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων στον Δήμο Μακρακώμης συζητήθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20/1/2023.

Ο κ. Πάνος Ράμος ρώτησε σχετικά με τους νόμους που αναφέρονται στην εισήγηση του θέματος και για λίγο επικράτησε σιωπή καθώς δεν είχε ….απάντηση… Ρώτησε δε αν ξέρουν τους νόμους που αναφέρουν… Ο κ. Ράμμος χαρακτήρισε προβοκατόρικη την ερώτηση του, καθώς είχε γίνει η ίδια ακριβώς συζήτηση και πέρυσι… Περιττή η απόφαση της Δημοτικής Αρχής και υποστήριξε ότι ο Δήμος θέλει να “καπελώνει” το σύνολο των εκδηλώσεων από τις Κοινότητες και τους τοπικούς Συλλόγους, κάτι που το έχουμε δει επανειλημμένα….

Αξιοσημείωτη ήταν η ερώτηση του σχετικά με το περιοδικό που εκδίδει ο Δήμος Μακρακώμης όπου μέσα εμπεριέχονται διαφημίσεις-χορηγίες και μάλιστα ολοσέλιδες!!! Ευλόγως ο κ. Ράμμος ρώτησε αν ο Δήμος παίρνει χρήματα, πόσα και τι παραστατικά υπάρχουν σχετικά!

Αναφορικά με το περιοδικό θέλει πολύ μεγάλη εξέταση κυρίως για το ποιοι εργάζονται, πώς πληρώνονται και στην τελική σε ποιον λογοδοτούν…

“Αλλά έτσι το έχετε δει, να κάνετε ότι γουστάρετε!” δήλωσε εμφατικά ο κ. Ράμμος.

Παρέμβαση έκανε και ο κ. Γ. Μπήτος επί του θέματος σημειώνοντας ότι οι εκδηλώσεις γίνονται μέσω του ΟΠΑΣΤΕ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο κ. Κατσιμάνης επεσήμανε ότι θα πρέπει να ενημερωθούν οι Σύλλογοι για την εν δυνάμει χρηματοδότηση τους και όχι να γίνονται ανάλογα με τις όποιες … αρεσκείες…

Παρακολουθείστε το βίντεο

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμος Δομοκού ολοκλήρωσε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

Η ενημέρωση από τον Δήμο Δομοκού Ο Δήμος Δομοκού ανακοινώνει την ολοκλήρωση του Σχεδίου Αστικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *