Δευτέρα , 17 Ιανουαρίου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Μεγάλη χρηματοδότηση στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας για έργα ύδρευσης, μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

“Με τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία και την σωστή αξιοποίηση τους, μπορούμε να ελπίζουμε σε μία καλύτερη, μία πιο ισχυρή Φθιώτιδα”, σημειώνει ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Θέμης Χειμάρας

Όπως ενημερώνει ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας Θέμη Χειμάρας, εγκρίθηκε χρηματοδότηση ύψους  4.714.576,78 εκ. ευρώ για το Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» για έργα ύδρευσης.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Βουλευτής:

«Εγκρίθηκε ακόμα μία χρηματοδότηση, ύψους 4.714.576,78 εκ. ευρώ, για τη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα για το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, μέσα από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και την Πρόσκληση ΑΤ-01. Αφορά στη βελτίωση των υποδομών της διαχείρισης ύδρευσης της Αμφίκλειας, της Κάτω Τιθορέας και της Ελάτειας, που θα βελτιώσουν σημαντικά, την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Ευχαριστώ την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για την έγκριση των προτάσεων και συγχαίρω τη Δήμαρχο κ. Αθανασία Στιβακτή για την ετοιμότητα και την ταχύτητα στην υποβολή των φακέλων. Με τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία και την σωστή αξιοποίηση τους, μπορούμε να ελπίζουμε σε μία καλύτερη, μία πιο ισχυρή Φθιώτιδα».

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Σε ποια σημεία γίνονται rapid tests για κορονοϊό, 17/1

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *