Τετάρτη , 1 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Μεγάλη χρηματοδότηση στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας για έργα ύδρευσης, μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

“Με τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία και την σωστή αξιοποίηση τους, μπορούμε να ελπίζουμε σε μία καλύτερη, μία πιο ισχυρή Φθιώτιδα”, σημειώνει ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Θέμης Χειμάρας

Όπως ενημερώνει ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας Θέμη Χειμάρας, εγκρίθηκε χρηματοδότηση ύψους  4.714.576,78 εκ. ευρώ για το Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» για έργα ύδρευσης.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Βουλευτής:

«Εγκρίθηκε ακόμα μία χρηματοδότηση, ύψους 4.714.576,78 εκ. ευρώ, για τη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα για το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, μέσα από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και την Πρόσκληση ΑΤ-01. Αφορά στη βελτίωση των υποδομών της διαχείρισης ύδρευσης της Αμφίκλειας, της Κάτω Τιθορέας και της Ελάτειας, που θα βελτιώσουν σημαντικά, την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Ευχαριστώ την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για την έγκριση των προτάσεων και συγχαίρω τη Δήμαρχο κ. Αθανασία Στιβακτή για την ετοιμότητα και την ταχύτητα στην υποβολή των φακέλων. Με τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία και την σωστή αξιοποίηση τους, μπορούμε να ελπίζουμε σε μία καλύτερη, μία πιο ισχυρή Φθιώτιδα».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ενημερωτική εκδήλωση για την βία από τον Εξωραϊστικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λαμίας

Ο δραστήριος Σύλλογος ενημερώνει για την νέα εκδήλωση που προγραμμάτισε Ο Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός σύλλογος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *