Breaking News

Είχαν κάνει δεκάδες κλοπές σε Super Markets σε Λάρισα και Καρδίτσα

Ένας άντρας και μία γυναίκα είτε μαζί είτε ξεχωριστά είχαν αδυναμία στις κλοπές σε Super Market…

Συνελήφθη στη Λάρισα, στα όρια του αυτοφώρου, από προστρέξαντες αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας ημεδαπός άνδρας, αναφέρει η Αστυνομία.

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, καθώς και σε βάρος ημεδαπής γυναίκας –κατά περίπτωση- για κλοπές από σούπερ μάρκετ.

Ειδικότερα, στις 5-02-2025 και 6-02-2025, ο συλληφθείς, σε τρεις περιπτώσεις, στα όρια του αυτοφώρου, αφαίρεσε από δύο σούπερ μάρκετ της Λάρισας συνολικά -5- φιάλες αλκοολούχων ποτών και -1- μπουκάλι με λάδι.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο προαναφερόμενος και ημεδαπή γυναίκα, ενεργώντας είτε μεμονωμένα είτε από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από 2-10-2024 έως 28-01-2025, διέπραξαν συνολικά άλλες -26- περιπτώσεις κλοπής από σούπερ μάρκετ –κατά περίπτωση- της Λάρισας και της Καρδίτσας, αφαιρώντας συνολικά -64- φιάλες αλκοολούχων ποτών και μπουκάλια με λάδι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας.

 

*Φωτογραφία αρχείου

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πετρέλαιο θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η επόμενη δόση

Στις 30 Μαΐου 2025 αναμένεται να πληρωθεί το επίδομα θέρμανσης με την τελευταία δόση να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *