Πέμπτη , 2 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εκδηλώσεις βράβευσης φοιτητών σε Λιβανάτες και Αταλάντη [ΦΩΤΟ]

Φοιτητές από την περιοχή, επιβραβεύτηκαν από τον Δήμο Λοκρών για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Ο Δήμος Λοκρών στο πλαίσιο της επιβράβευσης των φοιτητών που αποφοίτησαν από Λύκεια του Δήμου και εισήχθηκαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πραγματοποίησε δύο εκδηλώσεις βράβευσης σε Λιβανάτες και Αταλάντη.

Ειδικότερα την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 18:00 έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Λιβανατών η τελετή βράβευσης των αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Λιβανατών και του ΕΠΑΛ Αταλάντης με καταγωγή από τη Δ.Ε. Δαφνουσίων που πέτυχαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τα έτη 2020 και 2021.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών και ακολούθησε η κοπή πίτας της Δημοτικής Ενότητας Δαφνουσίων του Δήμου Λοκρών.

Την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 18:00 έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου Αταλάντης η τελετή βράβευσης των αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Αταλάντης και του ΕΠΑΛ Αταλάντης με καταγωγή από τη Δ.Ε. Αταλάντης που πέτυχαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το 2021.

Δείτε ενδεικτικές φωτογραφίες:

Τις εκδηλώσεις βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, οι Αντιδήμαρχοι Λοκρών κ. Μιχάλης Παπανικολάου, κα Μαρία Τζανακάκη, κα Έλενα Κυριάκου, οι Πρόεδροι των ΝΠΔΔ του Δήμου Λοκρών για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό κ. Κωνσταντίνος Σούλιας και για την Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Ντέλιος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Λιβανατών κ. Αναστάσιος Μαζιώτης, Εξάρχου κ. Αθανάσιος Σανιδάς, Γουλεμίου κ. Ιωάννης Λιάρτης, οι Διευθυντές του ΕΠΑΛ Αταλάντης κ. Δημήτριος Λαμπρινίδης και του Γενικού Λυκείου Αταλάντης κα Ευαγγελία Χριστοδούλου, εκπαιδευτικοί, γονείς και κυρίως οι νέοι φοιτητές που ξεκινούν με ελπίδα τη νέα πορεία τους μέσα σε μια δύσκολη υγειονομική περίοδο.

Οι βραβεύσεις στις Δ.Ε. Μαλεσίνας και Οπουντίων θα πραγματοποιηθούν σε επόμενη χρονική περίοδο. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν μόνο εμβολιασμένοι και τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τον απόλυτο εφιάλτη ζει μια γυναίκα από τη Ρόδο η οποία από το 2015 που πήρε την απόφαση να χωρίσει από τον σύντροφό της δεν μπορεί να βρει ηρεμία

Η καταγγέλουσα από τη Ρόδο και η οικογένεια της ζουν με τον φόβο των επόμενων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *