Παρασκευή , 24 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εκδήλωση/βράβευση του Προέδρου της Ιπποκρατείου Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, Καθηγητή Δερματολογίας, Κωνσταντίνου Κουσκούκη

Η ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΕΑΕΤΕ) και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΑΜΚΕ (SPORTSMEDWORLD) έχουν τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση/βράβευση του Προέδρου της Ιπποκρατείου Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, Καθηγητή Δερματολογίας, Νομικού και εξέχοντος μέλους της (ΕΑΕΤΕ), Κωνσταντίνου Κουσκούκη, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης*, στις 18:00.

Παράλληλα με την εκδήλωση/βράβευση, θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Καθηγητή Κωνσταντίνου Κουσκούκη με τίτλο: «Ιαματική Ιατρική, Συμπληρωματικές Θεραπείες» (Ιατρικές Εκδόσεις Doctors Media).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΕΑΕΤΕ) θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και θα ακολουθήσει ελαφρύ cocktail.

Η ώρα προσέλευσης θα είναι στις 17.30.
* Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Πειραιώς 206, Ταύρος 177 78

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το πετρέλαιο έχει βρεθεί σε τροχιά μεγάλης πτώσης και τους επόμενους μήνες «θα φτάσει τα 140 δολ. έως τα τέλη του έτους»

Μερίδα αναλυτών θεωρεί προσωρινή την πτωτική τάση των τιμών του αργού και βλέπει ράλι τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *