Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εκλογές 2023: Ο Χρήστος Σταϊκούρας σε Δημοτικές Κοινότητες του Δομοκού

 

Ο Χρήστος Σταϊκούρας μίλησε στους κατοίκους για έργα βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπατριωτών μας και δημιουργούν τις προϋποθέσεις βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία, επισκέφθηκε την Πέμπτη 1/6/2023 Δημοτικές Κοινότητες του Δομοκού, και συγκεκριμένα τον Παλαμά, το Μακρολίβαδο, τη Μελιταία, τη Φιλιαδώνα, το Νεοχώρι, τις Καρυές, το Πολυδένδρι, τη Μαντασιά, το Βούζι, το Πετρωτό και το Πουρνάρι.

Είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους συμπατριώτες του για την ετυμηγορία τους, την 21η Μαΐου, όταν και έδωσαν νέα, ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ταυτόχρονα όμως τους ζήτησε να συνεχίσουμε, όλοι μαζί, πιο δυνατά, ώστε στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου, να προκύψει μια ισχυρή, αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για μια Ελλάδα πιο παραγωγική, πιο ανταγωνιστική και πιο εξωστρεφή.

Τέλος, είχε την ευκαιρία, σε κάποια Δημοτικά Διαμερίσματα, να δει τα έργα που υλοποιήθηκαν και δρομολογήθηκαν από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Έργα όπως είναι:
 Η κατασκευή υδροδοτικού φράγματος του εξωτερικού υδραγωγείου και διυλιστηρίου πόσιμου νερού, προϋπολογισμού 17 εκατ. ευρώ, που θα καλύψει υδροδοτικές ανάγκες 17 οικισμών της περιοχής.
 Η βελτίωση του αγροτικού δρόμου Μαντασιάς – Φιλιαδώνας και Ξυνιάδας – Πολυδενδρίου.
 Η κατασκευή παιδικής χαράς, η βελτίωση στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου και η διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στη Μελιταία.
 Οι εργασίες βελτίωσης στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου στο Μακρολίβαδο.
 Η διάνοιξη γεώτρησης στο Νεοχώρι.
 Η κατασκευή και ολοκλήρωση λειτουργίας γεώτρησης και η επισκευή στέγης του τοπικού αγροτικού ιατρείου στο Πετρωτό.

“Όλα αυτά τα έργα βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπατριωτών μας και δημιουργούν τις προϋποθέσεις βιώσιμης ανάπτυξης.

Η προσπάθεια συνεχίζεται, με σχέδιο και πολιτική βούληση.” υπογράμμισε ο κ. Σταϊκούρας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Eurobank – Ταμείο Ανάκαμψης: Πάνω από €1δισ. οι υπό διαχείριση πόροι για την Τράπεζα

  Eurobank | Εγκρίθηκε η εκταμίευση για την 5η δόση του Ταμείου Ανάκαμψης Άνω του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *