Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

EKO Acropolis Rally, 8-11 Σεπτεμβρίου 2022 – Το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς!

Με μεγάλη ανυπομονησία από πλήθος κόσμου αναμένεται το  σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, το EKO Acropolis Rally 2022, 8-11 Σεπτεμβρίου!

Στην πόλη μας την Λαμία, ως γνωστόν θα είναι service park

4 ημέρες
👉 16 ειδικές διαδρομές
👉 303 χιλιόμετρα
👉 70 αυτοκίνητα
👉 31 χώρες
👉 Εκκίνηση με υπερειδική διαδρομή στο ΟΑΚΑ!

Προμηθευτείτε το «Επίσημο Πρόγραμμα» του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και προετοιμαστείτε σωστά για το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς.

Το «Επίσημο Πρόγραμμα» κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ενώ την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, θα διατίθεται δωρεάν στις θύρες του ΟΑΚΑ πριν από την εκκίνηση και την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, το έντυπο θα διατίθεται δωρεάν και από το service park, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Στις 82 σελίδες του, το «Επίσημο Πρόγραμμα» περιλαμβάνει τις συμμετοχές, το ωράριο, τους χάρτες των ειδικών διαδρομών, όπως και στοιχεία για όλα τα πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα.
Κυρίως, ωστόσο, το «Επίσημο Πρόγραμμα» αποτελεί τον οδηγό ώστε όλοι οι θεατές που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν από κοντά το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, να απολαύσουν με ασφάλεια το μοναδικό θέαμα που εγγυάται ένας αγώνας Ράλλυ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Η Motorsport Greece, ο φορέας του Υφυπουργείου Αθλητισμού που βρίσκεται πίσω από την οργάνωση του αγώνα, έχει εργαστεί με γνώμονα την κατά το δυνατόν απρόσκοπτη κυκλοφορία στις περιοχές της διαδρομής του. Μέσω του εντύπου, επικοινωνεί τις επίσημες προσβάσεις θεατών στις ειδικές διαδρομές, με ακριβείς γραπτές οδηγίες ή οδηγίες ψηφιακής πλοήγησης.

Διαβάστε όλα όσα αφορούν την ασφάλεια των θεατών στις ειδικές διαδρομές στο ένθετο «οδηγός θεατή», και γίνετε κι εσείς μέρος μιας επιτυχημένης διοργάνωσης.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οι μελέτες για τα οφέλη της κάνναβης στην αντιμετώπιση του πόνου κερδίζουν θετική δημοσιότητα ανεξάρτητα από τα αποτελέσματά τους

Οι μελέτες για τα οφέλη της κάνναβης στην αντιμετώπιση του πόνου κερδίζουν θετική δημοσιότητα ανεξάρτητα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *