Έκρυβε στο αυτοκίνητο 3 κιλά ηρωίνη

Συνέλαβε η Αστυνομία έναν 56χρονο

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες χθες (20-3-2025) στην περιοχή των Αχαρνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής Αττικής και αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής, 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφοριών αναφορικά με την δράση ατόμου που δραστηριοποιείται στην διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, επετεύχθη ο εντοπισμός του κατηγορούμενου και η πιστοποίηση της δράσης του.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κινείται με όχημα στην περιοχή των Αχαρνών και τον κάλεσαν σε έλεγχο.

Κατά τον αρχικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του 56χρονου μικροποσότητα ηρωίνης και τον οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για περαιτέρω έλεγχο.

Εκεί κατά τον ενδελεχή έλεγχο του οχήματος, εντός ειδικής κρύπτης στο καπό του αυτοκινήτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον -3- κιλά και -50- γραμμ. ηρωίνης εντός -6- νάιλον συσκευασιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δες επίσης

Υπουργικό Συμβούλιο: Ποιοι Υπουργοί παρουσιάζουν και τι στον Κυρ. Μητσοτάκη

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026  στις 11:00 θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *