Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εξιχνιάσθηκαν 13 κλοπές από σπίτια και 3 κλοπές πινακίδων κυκλοφορίας

Σε συνέχεια του από 25-11-2021 Δελτίου Τύπου μας σχετικά με την εξιχνίαση -13- περιπτώσεων κλοπής από οικίες, τετελεσμένων και σε απόπειρα και -3- κλοπών πινακίδων κυκλοφορίας που τελέσθηκαν σε περιοχές των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας, ανακοινώνεται ότι, εξιχνιάστηκαν ακόμη -4- περιπτώσεις κλοπών, -3- τετελεσμένων και -1- σε απόπειρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από 02-10-2021 έως 07-10-2021 σε περιοχές του Δήμου Ρήγα Φεραίου του νομού Μαγνησίας, οι δράστες, ενεργώντας με ίδια ή διαφορετική σύνθεση και επιβαίνοντες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που κατασχέθηκε (η κατάσχεσή του αναφέρθηκε στο από 25-11-2021 Δελτίο Τύπου), διέρρηξαν, κατά τις απογευματινές προς νυχτερινές ώρες, συνολικά -3- οικίες, αφαιρώντας από τις -2- το συνολικό χρηματικό ποσό των -1.000- ευρώ και κοσμήματα, ενώ από την τρίτη δεν αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ή αντικείμενα.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Επιπλέον, την 02-10-2021, ομοίως απογευματινές προς νυχτερινές ώρες στην ίδια περιοχή, αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας από Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Το συγκεντρωθέν υλικό υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο θρύλος των Ναϊτών και η παρουσία του Τάγματος στην Ελλάδα

Είναι δύσκολο να μπορέσεις να συνδέσεις με έναν απλό τρόπο τον χριστιανισμό, ένα ιπποτικό τάγμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *