Εξιχνιάσθηκαν άμεσα κλοπές σε σπίτια στη Φθιώτιδα

 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού

Εξιχνιάσθηκαν άμεσα (3) κλοπές σε οικίες, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε περιοχές της Φθιώτιδας

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού, εξιχνιάσθηκαν τρεις (3) κλοπές σε οικίες, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα μεταξύ 30-05 έως 21-06-2023, σε περιοχές της Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, ο οποίος κινούταν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και προσέγγιζε ηλικιωμένους στις οικίες τους, όπου ακολούθως με τη μέθοδο της απασχόλησης, τους αφαιρούσε χρηματικά ποσά, είτε από το εσωτερικό της οικίας τους, είτε από την κατοχή τους, χωρίς να γίνεται αντιληπτός.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις, καθώς και η τυχόν ύπαρξη συνεργών του.

Δες επίσης

Νέα κρούσματα αφθώδους πυρετού – Πού και πόσα εντοπίστηκαν

76 κρούσματα αφθώδους πυρετού σε 116 εκτροφές της Λέσβου Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *