Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εξιχνιάσθηκαν κλοπές αυτοκινήτων στην περιοχή της Λαμίας

Εξιχνιάσθηκαν, μετά από έρευνα των Αστυνομικών της ΥποδιεύθυνσηςΑσφαλείας Λαμίας, συνολικά τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής τροχοφόρων, σε διάφορες περιοχές της Λαμίας.

Έπειτα από κατάλληλη συλλογή και αξιοποίηση στοιχείων καιδεδομένων, που προέκυψαν από την ενδελεχή προανακριτικήδιαδικασία, ταυτοποιήθηκαν τρεις (3) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, διακριβώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 16-09-2021 έως πρώτες πρωινές ώρες της 17-09-2021, οι ανωτέρω αφαίρεσαν από κοινού τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και ένα (1)Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ένα (1) ακόμη Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Όλα τα προαναφερόμενα κλεμμένα οχήματα βρέθηκαν από τους Αστυνομικούς εγκαταλελειμμένα και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση,σε περιοχές της Λαμίας, Στυλίδας και Λάρισας, ενώ από το εσωτερικόδύο εξ αυτών, είχαν αφαιρεθεί ράδιο cd, ηχεία και διάφορααντικείμενα και έγγραφα των παθόντων.

Την προανάκριση ενήργησε με μεθοδικότητα η ΥποδιεύθυνσηΑσφαλείας Λαμίας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η τακτική κατανάλωση μιας διατροφής πλούσιας σε λιπαρά και θερμίδες μπορεί να μειώσει την ικανότητα του εγκεφάλου να ρυθμίζει την πρόσληψη τροφής

Ζήσης Ψάλλας Η τακτική κατανάλωση μιας διατροφής πλούσιας σε λιπαρά και θερμίδες θα μπορούσε να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *