Breaking News

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις απάτης στη Λαμία

Οι απάτες αφορούσαν τη  πώληση κινητών τηλεφώνων

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο μεθοδικής και εμπεριστατωμένης έρευνας, εξιχνιάσθηκαν δύο υποθέσεις απάτης που διαπράχθηκαν τον Νοέμβριο του περασμένου έτους.
Από την διενέργεια της προανάκρισης, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ατόμου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, το ανωτέρω άτομο, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής αγοραπωλησιών πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης και παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθή, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, έπεισε τους παθόντες να αποστείλουν ηλεκτρονικά κωδικούς προπληρωμένων καρτών αξίας 380 και 150 ευρώ, αντίστοιχα, για την αγορά κινητού τηλεφώνου, συναλλαγές οι οποίες ουδέποτε ολοκληρώθηκαν.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Δες επίσης

Η συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για το Κλίμα

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για το Κλίμα, το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *