Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

56 νέα κρούσματα κορονοϊού στο Δήμο Λοκρών…

Πολύ σοβαρή πλέον η κατάσταση στο Δήμο Λοκρών,  καθώς και τα τελευταία  rapid tests που πραγματοποιήθηκαν (5/3/2021) στη Μαλεσίνα και στο Θεολόγο, βρέθηκαν 56 νέα κρούσματα …

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και την ομάδα διαχείρισης Covid-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προχώρησε την Παρασκευή 5 Μαρτίου στη διενέργεια rapid test Covid-19 με τη μέθοδο drive through testing και χωρίς ραντεβού στους κατοίκους της Μαλεσίνας και του Θεολόγου.

Πιο συγκεκριμένα:

Μαλεσίνα
Η κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας πραγματοποίησε 381 ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 από τους οποίους προέκυψαν 46 θετικά δείγματα.

Θεολόγο
Η ομάδα διαχείρισης Covid 19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησε 180 ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 από τους οποίους προέκυψαν 10 θετικά δείγματα.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 40 κρούσματα στη Φθιωτιδα που προφανώς δεν περιλαμβάνονται τα σημερινά της Μαλεσίνας και του Θεολόγου, ενώ πριν λίγη ώρα ενημερώσαμε οτι δύο αδέρφια από την Μαλεσίνα  έχασαν την ζωή τους

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Αθροιστικά για τη Δ.Ε. Μαλεσίνας:

56 θετικά στα 561 δείγματα που αντιστοιχεί σε ποσοστό 10%.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές ευχαριστεί τους πολίτες που προσήλθαν στις δυο διαδικασίες, το κινητό κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας, καθώς και την κινητή ομάδα διαχείρισης Covid-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τις δράσεις δειγματοληψίας που έγιναν στη Μαλεσίνα και στο Θεολόγο. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν τη διασπορά του ιού στο Δήμο μας και ειδικά επιτάσσουν την αυξημένη επαγρύπνηση όλων μας για τον περιορισμό της διασποράς.

Στο σύνολο του Δήμου Λοκρών από 29 Ιανουαρίου ως σήμερα 5 Μαρτίου διενεργήθηκαν από τις κινητές ομάδες δειγματοληψίας 17 δράσεις, με λήψη 3.596 δειγμάτων (18,3% του πληθυσμού) και εντοπίστηκαν 161 θετικά δείγματα (ποσοστό θετικότητας 4,5%).

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γιόρτασε τον προστάτη του, Άγιο Στυλιανό, το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας

Με επίκεντρο το Πρότυπο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας, το οποίο σφύζει από ζωή, και το Παρεκκλήσιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *