Breaking News

Εκτός ΕΜΑΚ, 7 πυροσβέστες που δεν εμβολιάστηκαν για κορονοϊό

Αποδυνάμωση -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης. Με διαταγή του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος που κοινοποιήθηκε χθες, εγκαταλείπουν την υπηρεσία επτά πυροσβέστες της ΕΜΑΚ που δεν εμβολιάστηκαν.

Στη θέση τους έρχονται τρεις συνάδελφοί τους από άλλες υπηρεσίες, οι οποίοι ωστόσο πληρούν κάποιες προϋποθέσεις που έχουν τεθεί.

Άγνωστο παραμένει εάν το κενό των τεσσάρων πυροσβεστών καλυφθεί στο προσεχές διάστημα, κάτι που είναι πολύ πιθανό, όπως σχολιάζουν στελέχη της πυροσβεστικής.

Όπως έχει αποκαλύψει το creta24, η απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υπαλλήλων που υπηρετούν στις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών είχε εκδοθεί στις 18 Μαΐου.

Σύμφωνα με την απόφαση, στο πλαίσιο ανάγκης περιορισμού και αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εργασίας και της εξασφάλισης της αδιάλειπτης επιχειρησιακής λειτουργίας των υπηρεσιών, κρίνεται απαραίτητος ο εμβολιασμός του συνόλου των ένστολων υπαλλήλων που υπηρετούν στις εν λόγω Υπηρεσίες.

 

protothema.gr

Δες επίσης

Σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα στη Μίεζα, όπου εκπαιδεύτηκε ο Μέγας Αλέξανδρος από τον Αριστοτέλη

Νέα αρχαιολογικά ευρήματα από τη Μίεζα έρχονται να ενισχύσουν τη θεωρία ότι στον χώρο του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *