Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Έλεγχος των έργων και παρεμβάσεων στην περιοχή του Δήμου Δομοκού

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/3/2024  παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλία Κ. Σανίδα και του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής Κωνσταντίνου Αποστολόπουλου, εκπροσώπων του Δήμου Δομοκού, Καλημέρη Νικολάου Αντιδημάρχου Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Χρήστου Πετρόπουλου Αντιδημάρχου Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και του Προϊστάμενου Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κωνσταντίνου Κακκάβα, παρακολούθηση και έλεγχος των χωματουργικών έργων και παρεμβάσεων που γίνονται στα ρέματα της περιοχής του Δήμου Δομοκού που επλήγη από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel και Elias.

Ταυτόχρονα σημαντικά οδικά έργα αρκετών χιλιομέτρων διαστρώθηκαν προκειμένου οι αγρότες να έχουν πρόσβαση στα καλλιεργήσιμα χωράφια τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Κ. Σανίδας, δήλωσε:

«Οι κακοκαιρίες Daniel και Elias άφησαν στο πέρασμα τους μεγάλες πληγές – καταστροφές στη Φθιώτιδα και ιδιαίτερα στα χωριά του πρώην Δήμου Θεσσαλιώτιδας. Από την πρώτη μέρα της καταστροφής ήμασταν εδώ, προσπαθώντας να προστατέψουμε πρωτίστως τις ανθρώπινες ζωές. Όμως, οι ζημιές ήταν πολύ μεγάλες, τόσο στις υποδομές όσο και στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο. Με όλες μας τις δυνάμεις και με τις χρηματοδοτήσεις όπως εγκρίνονται, προχωράμε σε χωματουργικές αποκαταστάσεις και αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις των ρεμάτων και των δρόμων όπου γίνονται τα έργα αγροτικής οδοποιίας, προσπαθώντας να αποκαταστήσουμε και να φέρουμε την περιοχή στην πρότερη της κατάσταση ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση των αγροτών στα χωράφια τους. Τέλος σχεδιάζουμε έργα που επιπρόσθετα θα δίνουν λύσεις στα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής, εξασφαλίζοντας την αντιπλημμυρική προστασία τους. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους κατοίκους της περιοχής για την μέχρι τώρα υπομονή τους και τους δηλώνω ότι όλοι μας παραμένουμε κοντά τους σε ότι χρειαστούν».

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Προκήρυξη για «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» από τον Δ. Τρικκαίων – Τι προβλέπει…

Αναλυτικά η ανακοίνωση Εκδόθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων η προκήρυξη για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *